Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Dan despre situaţia financiară de la CSM: "Am promis că asigurăm finanţarea acestei echipe la nivelul pe care l-a avut anul trecut."

Nicuşor Dan despre situaţia financiară de la CSM: "Am promis că asigurăm finanţarea acestei echipe la nivelul pe care l-a avut anul trecut."

Sporturi

Comentarii

Nicuşor Dan: "Sper să intrăm în Final 4. În orice caz, am revenit în lumea handbalului."

Primarul capitalei, Nicuşor Dan, a fost prezent în tribune la meciul dintre CSM Bucureşti şi ŢSKA Moscova din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. La finalul partidei câştigate de CSM cu 32-27, acesta a vorbit despre viitorul echipei din punct de vedere financiar, având în vedere că primăriat oraşului Bucureşti este principala sursă de venit a formaţiei.

"După cum ştiţi, am făcut o vizită la club la jumătatea lunii decembrie, când era acea perioadă de incertitudine. Am discutat cu majoritatea consilierilor din Consiliul General, am promis că asigurăm finanţarea acestei echipe la nivelul pe care l-a avut anul trecut. În baza acestei promisiuni şi a regularităţii plăţilor pe care noi le-am făcut, campania de transferuri a decurs normal, echipa aceasta şi-a recăpătat credibilitatea faţă de jucătoare şi faţă de impresari. Sper să intrăm în Final 4. În orice caz, am revenit în lumea handbalului.", a declarat acesta pentru Gazeta Sporturilor.

Referitor la construirea unei Săli Polivalente mai mari prin reducerea de cheltuieli cu echipa, acesta a replicat: "Nu se poate. Echipa de handbal CSM Bucureşti costă undeva, cu salarii, competiţii, cu tot, la 17-18 milioane de lei. Iar o sală este peste 200 de milioane de lei."

Returul meciului cu ŢSKA se va juca pe data de 11 aprilie de la ora 17:00.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare