Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Stanciu a făcut anunţul! Ce şanse are să o părăsească pe Slavia în iarnă: ”Îmi doresc asta”

Nicuşor Stanciu a făcut anunţul! Ce şanse are să o părăsească pe Slavia în iarnă: ”Îmi doresc asta”

Stranieri

Comentarii

Nicuşor Stanciu a discutat despre obiectivele pe care le are pentru 2022 şi despre o posibilă plecare de la Slavia Praga.

De când a ajuns la Slavia Praga, Nicuşor Stanciu a devenit unul dintre cei mai buni stranieri din campionatul ceh.

Românul a fost desemnat în două rânduri cel mai bun jucător străin din campionat, dar şi cel mai bun mijlocaş, iar prestaţiile sale au atras atenţia mai multor echipe de top.

Dorit de formaţii europene, dar şi de echipe din ţările arabe, Nicuşor Stanciu a dezvăluit că nu se gândeşte neapărat la un transfer la momentul actual.

Internaţionalul român a afirmat că principalul obiectiv al său este să obţină cât mai multe trofee, indiferent că o va face la Slavia Praga sau în altă parte.

În schimb, ”tricolorul” a afirmat că, pus în poziţia de a alege între actuala sa echipă şi o nouă formaţie, Slavia ar avea prima şansă să obţină semnătura sa.

Nicuşor Stanciu a făcut anunţul

”(n.r. ce-ţi doreşti de la 2022?) În primul rând ca familia mea să fie sănătoasă, ca eu să fiu sănătos, iar principalul obiectiv este să luăm campionatul în Cehia şi să jucăm în Champions League.

O să fie o luptă strânsă! Ar fi al treilea titlu la rând aici, în Cehia, şi-mi doresc asta. Acum suntem şi în Conference şi îmi doresc să avem un parcurs cât mai bun.

(n.r. dacă primeşti o ofertă importantă?) Din vară intru în ultimul an de contact şi iau în calcul orice. Momentan, mă simt foarte bine la Slavia! Vreau campionatul, vreau trofee.

Pentru mine asta contează mai mult decât banii. Vreau să am multe trofee când mă las. Să-mi fac o cameră cu toate.

(n.r. ai pe masă un contract de prelungire cu Slavia şi un contract în străinătate) Depinde unde în străinătate şi depinde de echipă.

Dacă s-ar întâmpla lucrul ăsta, Slavia ar avea prima şansă pentru tot ce-am trăit aici şi câte mi-a oferit”, a declarat Nicuşor Stanciu, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: nicuşor stanciu 

viewscnt
Articole similare