Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Stanciu priveşte partea plină a paharului după egalul cu Israel: „Ar trebui să ne mulţumească scorul, e unul echitabil!”

Nicuşor Stanciu priveşte partea plină a paharului după egalul cu Israel: „Ar trebui să ne mulţumească scorul, e unul echitabil!”

Echipa națională

Comentarii

România a terminat la egalitate, scor 1-1, duelul cu Israel.

Nicuşor Stanciu, mulţumit după egalul cu Israel: „Ar trebui să ne mulţumească scorul, e unul echitabil!”

La finalul meciului, Nicuşor Stanciu a tras concluziile şi susţine că rezultatul este unul foarte bun pentru România în vederea calificării la EURO 2024.

„Acest 1-1 ar trebui să ne mulţumească. E un rezultat echitabil. Involuntar ne-am retras la 1-0 pentru noi, aşa ne-a dus jocul. Au început şi ei să vină spre poarta noastră pentru că nu mai aveau nimic de pierdut. Din păcate am luat acel gol şi acum trebuie să ne gândim la meciul cu Kosovo pentru că a devenit cel mai important meci al acestei campanii.

Trebuie să ne refacem bine după acest meci. A fost o încărcătură foarte mare. Am pus mult suflet, am alergat foarte mult şi acum trebuie să ne refacem bine până la meciul cu Kosovo.

Vreau să le mulţumesc din inimă suporterilor români, au fost extraordinari astăzi. Ne cerem scuze pentru că n-am putut câştiga şi ne dorim să vină şi marţi în număr la fel de mare pentru că avem nevoie de ei”, a declarat Stanciu la finalul meciului, potrivit Prima Sport.

Afla mai multe despre: nicusor stanciuechipa nationalaisraelromania 

viewscnt
Articole similare