Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niczuly: ”Am pierdut două puncte, nu am câştigat un punct” Declaraţiile lui Luckassen, autorul unei ”duble”: ”Am luptat din răsputeri”

Niczuly: ”Am pierdut două puncte, nu am câştigat un punct” Declaraţiile lui Luckassen, autorul unei ”duble”: ”Am luptat din răsputeri”
Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, în care rapidiştii au condus cu 2-0.

Au marcat: Luckassen ’28 (penalti), ‘43 / Goge ‘3, Alami ‘9

În minutul 61, de la FC Rapid a fost eliminat Alami, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

”Cred că în această seară noi am pierdut două puncte, nu am câştigat un punct. După cele două goluri primite, cred că am dominat în totalitate jocul. Plecarea domnului Grozavu a surprins pe toată lumea. A făcut o treabă bună la noi şi îi urăm baftă pe viitor” a mărturisit portarul Niczuly, de la Sepsi, la finalul jocului.

Kevin Luckassen, autor al unei ”duble” în partida cu Rapid a declarat: ”Încă aşteptăm cele trei puncte. Nu am început bine astăzi, dar am luptat din răsputeri, a fost foarte bine, dar încă ne luptăm pentru a obţine trei puncte. Antrenorul a stat aici doi ani, a fost decizia celor din conducere, ei decid şi eu nu am nimic de spus”

Sepsi a terminat la egalitate, 2-2 cu Rapid, după ce a fost condusă cu 2-0 din minutul 10. 

Afla mai multe despre: niczulyluckassen 

viewscnt
Articole similare