Experiențe împreună.
You are here:

Nikki Donnelly a decedat după ce a plecat singură într-o zonă periculoasă pentru conţinutul de pe social media

Nikki Donnelly a decedat după ce a plecat singură într-o zonă periculoasă pentru conţinutul de pe social mediagalerie foto

Diverse

Comentarii

Nikki Donnelly, o figură cunoscută în Canada pentru pasiunile sale pentru călătorii, a fost găsită fără viaţă într-o prăpastie din munţi, în Cypress Hills Interprovincial Park.

Unii dintre cei mai îndrăzneţi influenceri îşi asumă riscuri uriaşe în goana către faimă. De multe ori îşi pun viaţa în pericol pentru conţinutul potrivit, dar finalul poate fi tragic. 

Nikki Donnelly a murit la 21 de ani, după ce a plecat, singură, în zona muntoasă din vestul Canadei. Conform informaţiilor furnizate de presa din Canada, femeia nu cunoştea traseul, iar a doua zi dimineaţă a fost găsită decedată într-o prăpastie. Pentru moment, autorităţile nu au putut stabili împrejurările decesului.

GALERIE FOTO cu Nikki Donnelly

Tânăra şi-a sunat iubitul, imediat după ce a publicat poze din aventura sa, şi i-a transmis că s-a pierdut. De asemenea, a rămas fără semnal pe telefonul mobil, ceea ce a făcut misiunea salvatorilor şi mai dificilă. Nikki Donnelly a fost găsită într-o zonă abruptă din lanţul muntos. 

Autorităţile au transmis un mesaj prin care le-au prezentat influencerilor pericolele la care se expun, dacă se aventurează singuri în zone periculoase. 

De asemenea, poliţia a transmis că indicat ar fi fost ca femeia să fi cerut ajutorul autorităţilor, după ce s-a pierdut, în loc să-şi sune iubitul. 

GALERIE FOTO cu Nikki Donnelly

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
VIDEO Nicolae Stanciu, gol ca pe vremea lui Gica Hagi. Fotbalistul roman parca a pus mingea cu...