Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nimeni n-a mai ştiut nimic de ea, iar acum a născut! Alexandra Dulgheru a dat-o de gol pe Facebook pe fosta membră a echipei de Fed Cup

Nimeni n-a mai ştiut nimic de ea, iar acum a născut! Alexandra Dulgheru a dat-o de gol pe Facebook pe fosta membră a echipei de Fed Cupgalerie foto

Tenis

Comentarii

Patricia Ţig a dispărut complet din circuitul WTA în 2018, iar multă lume ce s-a întâmplat cu tânăra jucătoare de tenis. Răspunsul a apărut în data de 8 martie, când Alexandra Dulgheru a surprins cu fotografia pe care a postat-o pe contul personal de Facebook.

În postarea Alexandrei Dulgheru, Patricia Ţig apare alături de un bebeluşul său. În 2017, jucătorea de tenis a atins cea mai bună clasare din carieră, când a urcat pe locul 83 în clasamentul WTA. De altfel, tot atunci, Patricia Ţig a jucat finala turneului de la Baku, pierdută în faţa Margaritei Gasparyan.

Astfel, după Andreea Mitu, Patricia Ţig a devenit a două jucătoare care anul trecut a fost prezentă în echipa de Fed Cup a României, iar acum a născut.

Afla mai multe despre: patricia tigalexandra dulgheru 

viewscnt
Articole similare