Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nimeni nu e cu mine, mi-am dat seama!" Becali, convins că FCSB are o singură variantă prin care poate câştiga titlul

"Nimeni nu e cu mine, mi-am dat seama!" Becali, convins că FCSB are o singură variantă prin care poate câştiga titlul

Superliga

Comentarii

FCSB şi-a menţinut poziţia de lider în Liga 1 şi după runda a 5-a a play-off-ului, iar pentru trupa lui Dică urmează două meciuri vitale: cu Viitorul, în deplasare şi marea finală cu CFR Cluj, pe teren propriu.

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, spune că se simte singur împotriva tuturor în play-off şi îşi avertizează jucătorii că nu vor câştiga titlul daca le vor permite rivalilor de la CFR să revină pe prima poziţie.

Dezamăgit de victoria CFR-ului cu Viitorul, Becali lasă să se înţeleagă că ardelenii nu se mai pot împiedica în acest campionat, motiv pentru care nici FCSB nu îşi mai permite paşi greşiţi. În aceste condiţii, meciul direct din etapa a 7-a a play-off-ului se poate dovedi decisiv.

"Meciul cu CFR este decisiv, aşa este, dar ce ştiu eu şigur e că dacă pierdem primul loc, gata, la revedere! De ce? Nu vreau să se interpreteze, dar eu mi-am dat seama că nimeni nu e cu mine din play-off. Nu vreau să spun mai multe. Asta le-am transmis şi jucătorilor aseară, că mi-am dat seama că nimeni nu e cu noi, cu Steaua, şi că dacă pierdem primul loc, s-a terminat", a spus Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: fcsbbecalititluliga 1 

viewscnt
Articole similare