Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nimeni nu ne poate reproşa nimic!” Gabi Enache după revenirea la FCSB: ”Voi continua! Nu am venit pentru un meci”

”Nimeni nu ne poate reproşa nimic!” Gabi Enache după revenirea la FCSB: ”Voi continua! Nu am venit pentru un meci”

FCSB

Comentarii

FCSB, cu un prim “11” improvizat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus şi cu un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată, joi seară, de Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Ligii Europa. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, în meciul disputat la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Gabi Enache, unul dintre jucătorii aduşi de FCSB în mod expres pentru acest meci, a explicat la finalul partidei: ”Pot să spun că am făcut un meci bun, un efort foarte mare. Cred că nu are nimeni absolut nimic ce să ne reproşeze. Nu ne-au surprins cu absolut nimic. Noi am jucat cu trei sferturi numai copii”

Slovan s-a impus cu 2-0, după golurile lui Yusuf Helal şi Michael Rabusic, ambii din faze similare: cu capul, după un corner. În minutul 20, de la FCSB a fost eliminat Cană pentru un fault la Mosquera: ”Am făcut o primă repriză foarte bună şi posesia a mers, dar au exagerat foarte tare cu mingile lungi şi am avut foarte tare de suferit la jocul aerian. Am venit cu inima deschisă, mi-am dorit foarte mult să vin, altfel nu eram aici, mai ales cu problemele care sunt. Nu m-am gândit la focar. Mă protejez şi am venit să joc fotbal” a mai spus Enache.

Fotbalistula a anunţat că va continua la FCSB şi după acest meci: ”Voi continua. Am contract semnat şi nu am venit pentru un singur meci. Nu e mentalitatea mea să joc doar pentru un singur meci. Vreau să joc un fotbal de calitate, vreau să fac performanţă şi vreau din nou să mă integrez la un nivel foarte înalt”

Afla mai multe despre: gabi enache 

viewscnt
Articole similare