Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nimeni nu poate să înţeleagă!" Ion Ţiriac, dezvăluire dureroasă. Drama prin care a trecut înainte să devină miliardar

"Nimeni nu poate să înţeleagă!" Ion Ţiriac, dezvăluire dureroasă. Drama prin care a trecut înainte să devină miliardar

Special

Comentarii

Ion Ţiriac a vorbit pentru Telekom Sport într-un interviu cu totul şi cu totul special, în care miliardarul de 78 de ani a trecut în revistă cele mai importante momente ale vieţii sale, încă din copilărie şi până în prezent.

VIDEO Urmăreşte aici integral TOP INTERVIUL cu Ion Ţiriac

Ţiriac a vorbit inclusiv despre un moment dureros, care i-a marcat întreaga viaţă. Tatăl său a murit când el avea doar 10 ani.

"E bine să nu prea vorbiţi prea mult despre copilăria asta, pentru că nimeni nu poate să înţeleagă. Nu au trăit şi e greu de explicat acea perioadă. Eu sunt un om născut în 1939, care a trăit războiul.



Eu am trăit bombardamentele, avioanele care mergeau pe cer încolo şi încoace, din găurile alea multe unde ne băgau cand erau bombardamente. Imediat, ieşeam că erau frumoase avioanele, cu lămpi roşii, verzi, mai iesea un fum pe ici şi pe colo, dar nu ştiam pe vremea aia dacă dau în noi sau în altceva [...]

Prin anii 47, 48, taică-miu a fost arestat două zile de Securitate pentru că era "asupritor". Avea o prăvălie în piaţă... Din păcate a murit când aveam eu aproape 11 ani, soră-mea cu cinci ani mai puţin. Acolo a fost şi perioada foarte grea, atunci când acea femeie extraordinară, maică-mea, a tinut doi copii, singură, fără venuturi. Ne-a crescut cu litera legii, cu frica celui de sus, dar şi a celui de jos!
", a declarat Ion Ţiriac pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ion tiriacdinamodezvaluiricopilarie tiriac 

viewscnt
Articole similare