Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nimeni nu prevedea asta la începutul sezonului! Lider surprinzător în cursa pentru Gheata de Aur! Messi e pe 2, la egalitate cu Immobile, Cavani şi Kane. Ronaldo nu prinde TOP 10

Nimeni nu prevedea asta la începutul sezonului! Lider surprinzător în cursa pentru Gheata de Aur! Messi e pe 2, la egalitate cu Immobile, Cavani şi Kane. Ronaldo nu prinde TOP 10galerie foto

Campionate

Comentarii

Cu doar două luni înainte de finalul sezonului, cursa pentru Gheata de Aur are un lider surprinzător, cel puţin prin prisma performanţelor din anii trecuţi.

După un meci fabulos făcut în faţa lui Watford, când a înscris de patru ori, egipteanul Mohamed Salah, de la Liverpool, s-a detaşat în fruntea clasamentului. Cumpărat de Liverpool cu "doar" 42 de milioane de euro, Salah a ajuns la 28 de goluri înscrise în campionat şi a reuşit să se distanţeze la opt puncte de urmăritori. Fiecare gol marcat în Premier League valorează două puncte în clasamentul pentru Gheata de Aur, deci omul venit de la AS Roma are 56 de puncte.

  • Aflat la cel mai bun sezon al carierei, Salah a devenit jucătorul din istoria lui Liverpool cu cele mai multe goluri înscrise în sezonul de debut, în toate competiţiile (36). 

Lionel Messi e pe locul 2 în cursa pentru Gheata de Aur, cu 48 de puncte (24 de goluri), la egalitae cu Ciro Immobile (Lazio), Edinson Cavani (PSG) şi Harry Kane (Tottenham).

Pe locul 6 este Jonas (Benfica), cu 46,5 puncte. Jonas are cele mai multe goluri marcate din TOP 10, 31, însă coeficientul Portugaliei e mai mic, iar fiecare reuşită valorează doar 1,5 puncte.



Starul Realului, Cristiano Ronaldo, e abia pe locul 12, cu 18 goluri (36 de puncte)

* În clasamentul pentru Gheata de Aur se iau în calcul doar golurile marcate în campionat

Iată cum arată clasamentul pentru Gheata de Aur în acest moment.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: salahkanemessicavani 

viewscnt
Articole similare