Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! Decizie surprinzătoare luată de Halep. Ce va face Simona înainte de Wimbledon

Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! Decizie surprinzătoare luată de Halep. Ce va face Simona înainte de Wimbledon

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep se află înaintea debutului la turneul de la Roma, iar al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros, bate la uşă. Pentru Wimbledon, Simona a luat o decizie surprinzătoare.

Simona Halep va debuta direct în turul secund la Roma, acolo unde a ajuns în finală de fiecare dată în ultimii doi ani. După Roma, urmează Grand Slam-ul de la Roland Garros, iar Halep e campioana en-titre.

Surpriza apare atunci când vorbim despre sezonul de iarbă, cel care începe imediat după Roland Garros. Suprafaţa de iarbă nu e favorita Simonei, acolo are un singur turneu câştigat, la s'Hertoghenbosch, în 2013. Se pare că Simona nu va participa la niciun turneu înainte de Wimbledon. Înscrierile s-au închis la Birmingham şi la s'Hertongenbosch, iar Halep nu e pe lista participantelor, în timp ce la Eastbourne înscrierile se încheie miercuri. În cercul său de prieteni, Halep a recunoscut că a ales să nu joace pe iarbă înainte de Wimbledon.

Singura şansă pe care o va avea Halep, va fi să ceară wild-card, ceea ce probabil se va întâmpla, Simona alegând unul dintre turnee în funcţie de performanţa pe care o va obţine la Roma şi de eventualele puncte pe care le va pierde. 

Naomi Osaka, Petra Kvitova, Ashleigh Barty, Elina Svitolina si Aryna Sabalenka au ales să meargă la Birmingham.

Afla mai multe despre: haleptenisromawimbeldon 

viewscnt
Articole similare