Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nimeni nu se aştepta la asta! La ce formaţie poate ajunge Diego Simeone în vară. Se ştie deja numele înlocuitorului său!

Nimeni nu se aştepta la asta! La ce formaţie poate ajunge Diego Simeone în vară. Se ştie deja numele înlocuitorului său!

La Liga

Comentarii

Diego Simeone este dorit cu insistenţă de Bayern Munchen pentru a prelua din vară noul proiect al clubului.

Considerat unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii, argentinianul Diego Pablo Simeone (49 de ani) este numele cel mai surprinzător de pe lista lui Bayern Munchen. O formaţie eminamente ofensivă prin filosofia sa este gata să-i ademenească pe defensivul Simeone cu un contract senzaţional. Argentinianul este şi el gata de o nouă provocare. A câştigat prima mansă a dublei cu Liverpool, în direct la Telekom Sport, după o prestaţie tactică perfectă a echipei sale.

Marele său obiectiv este UEFA Champions League, acolo unde a disputat deja două finale. Dacă nu va reuşi să o câştige în acest an, Simeone şi-ar fi anunţat colaboratorii că vrea să plece. Iar Bayern Munchen este climatul perfect: club puternic financiar, cu o uriaşă anvergură europeană şi cu ADN de echipă câştigătoare. Argentinianul este convins că nu ar întâmpina prea mari probleme în a câştiga competiţia internă, şi ar putea astfel gestiona mult mai uşor parcursul din Liga Campionilor.

Pepe Bordalas în locul lui Diego Simeone

Conform presei spaniole, Simeone este atras de ideea de a semna cu Bayern Munchen, după 9 ani petrecuţi pe banca tehnică a lui Atletico Madrid. Şi au fost 9 ani fabuloşi, în care argentinianul a transformat un club care avea probleme financiare într-o forţă de neclintit, care acum are un buget comparabil cu cel al Realului sau al Barcelonei.

Diego Pablo Simeone a pierdut în cei 9 ani pe banca lui Atletico Madrid doar 78 de meciuri, a cucerit titlul în Spania, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, de două ori UEFA Europa League, de două ori Supercupa Europei şi a disputat două finale de Liga Campionilor.

Spaniolii ştiu si cine îl va înlocui la Atletico. Conform celor de la Don Balon, alesul formaţiei din Capitala Spaniei este Pepe Bordalas, antrenorul echipei revelaţie din Spania, Getafe CF.

Afla mai multe despre: diego simeonebayern munchen 

viewscnt
Articole similare