Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nimeni nu se mai aştepta la asta! Scenariul prin care Rabiot poate rămâne la PSG

Nimeni nu se mai aştepta la asta! Scenariul prin care Rabiot poate rămâne la PSG

PSG

Comentarii

De aproape un an de zile, Adrien Rabiot a fost dat ca şi plecat de la PSG. Intrat în ultimul an de contract cu parizienii, francezul a negociat cu mai multe echipe din Europa, fiind foarte aproape de Barcelona. Cu doar câteva zile înainte de finalul contractului, soarta lui Rabiot se poate schimba radical.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani era înţeles, de principiu, cu Barcelona, în iarnă, dar francezul a ezitat să semneze, astfel că Barca a decis în schimb să îl transfere pe Frenkie de Jong de la Ajax, în schimbul sumei de 75 de milioane de euro. 

Rabiot nu a semnat până în acest moment cu nicio echipă şi, chiar dacă a fost de mai multe ori trimis la echipa a doua şi amendat de campioana Franţei, internaţionalul este foarte aproape de a semna prelungirea contractului, informează lesport10. Totul ar avea legătură cu revenirea lui Leonardo la Paris Saint-Germain. Brazilianul este aproape de a se întoarce în funcţia de director sportiv, după o perioadă de un an petrecută în staff-ul celor de la AC Milan. 

Aceeaşi sursă menţionează că Leonardo deja a început discuţiile cu Rabiot, care pare să fie deschis să rămână la Paris. 

Afla mai multe despre: rabiotpsg 

viewscnt
Articole similare