Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nimeni nu ştia asta până acum! Declaraţia în premieră făcută de Rednic: "N-am luat un leu de la Dinamo! Antrenez benevol"

Nimeni nu ştia asta până acum! Declaraţia în premieră făcută de Rednic: "N-am luat un leu de la Dinamo! Antrenez benevol"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic este antrenorul lui Dinamo, dar tehnicianul "câinilor" spune că nu a luat niciun ban din salariu de când a semnat cu echipa din Ştefan cel Mare. Mai mult, acesta a împrumutat clubul cu 300.000 de euro, bani pe care i-a recuperat acum câteva zile.

"Dacă n-ar fi fost vorba despre Dinamo, poate n-aş fi riscat. Până la urmă, nici nu fac mari sacrificii, doar îmi fac meseria. Aşa ar trebui să procedeze şi alţi dinamovişti, decât să stea să dea din gură, mai bine ar veni să ajute! Dar s-o facă la fel ca mine, benevol. Păi, eu sunt benevol aici, până în momentul de faţă n-am luat un leu de la Dinamo. Am renunţat la salariu, am mai şi împrumutat clubul cu bani, le-am oferit din banii mei prime jucătorilor la fiecare partidă. D-aia au fost dure şi reacţiile mele după meciuri", spune Mircea Rednic.

Ieri, Telekom Sport, a anunţat în exclusivitate că Liga Profesionistă de Fotbal a virat în conturile clubului din Ştefan cel Mare o rată din drepturile tv aferentă sezonului în curs.

300.000 de euro a primit Dinamo, iar toţi banii au fost direcţionaţi spre Mircea Rednic. Asta pentru că antrenorul a împrumutat la începutul anului clubul cu această sumă care să acopere o parte din cerinţele financiare urgente ale roş-albilor. Cu ajutorul banilor oferiţi de antrenor la momentul respectiv conducerea câinilor a plătit inclusiv cantonamentul din Antalya, unde dinamoviştii s-au pregătit în această iarnă. 

 

Afla mai multe despre: dinamobanirednicsalariuanuntdeciziedezvaluire 

viewscnt
Articole similare