Experiențe împreună.
You are here:

Nimic nu se pierde, totul se transformă. Bourceanu s-a reorientat şi face bani şi în plină pandemie de Coronavirus

Nimic nu se pierde, totul se transformă. Bourceanu s-a reorientat şi face bani şi în plină pandemie de Coronavirus

Diverse

Comentarii

Adina şi Alexandru Bourceanu şi-au deschis un restaurant într-o casă Belle Epoque din Bucureşti în urmă cu un an. Şapte luni au muncit la renovarea stabilimentului care i-a aparţinut unui primar al capitalei din perioada interbelică. Este cea de-a doua afacere a familiei - prima este o clinică de recuperare medicală.

Restaurantul cu specific italienesc a fost şi el lovit de pandemia de coronavirus care a pus lacătul pe mai toate afacerile gastronomice. Ca să recupereze din pierdere, Adina Bourceanu şi asociata ei s-au reorientat şi au ales să satisfacă în continuare gusturile clienţilor, dar la domiciliu.

Toate preparatele sunt livrate la uşa clientului. Meniul este adaptat şi celor mai pretenţioase gusturi. 55 de lei costă cel mai scump preparat. Sunt şi oferte pentru clienţii fideli - primesc 20% reducere comenzile peste 200 de lei.

Voucherul poate fi însă folosit doar în restaurant, atunci când va putea fi deschis din nou.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe