Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nişte idioţi”. Şumudică, din nou în conflict cu turcii. Cum comentează posibila sa plecare de la Gaziantep

„Nişte idioţi”. Şumudică, din nou în conflict cu turcii. Cum comentează posibila sa plecare de la Gaziantep

Stranieri

Comentarii

Vacanţa lui Marius Şumudică în România s-a încheiat. La aproximativ două luni după ce a fugit din Turcia în momentul în care pandemia de coronavirus s-a extins în Europa, antrenorul se întoarce să reînceapă munca la Gaziantep.

La plecarea din România, Şumudică a ţinut să clarifice zvonurile apărute în presa din Turcia. Jurnaliştii din „Ţara Semilunei” au scris că antrenorul va fi dat afară de şefii lui Gaziantep.

Gaziantep nu este prima echipă din Super Lig pe care o antrenează Şumudică. Tehnicianul a stat pe banca lui Kayserispor în sezonul 2017-2018, club cu care a încheiat competiţia pe locul 9.

„Toţi cei care au scris, nişte idioţi. Nu am avut absolut nicio problemă, iar în momentul când mi se rezilia contractul, trebuia să mi se plătească încă un an de contract. Eu în momentul în care îmi fac contractul, am ajuns la o maturitate, am un avocat foarte bine pus la punct, în momentul în care îmi fac contractul nu îmi fac niciodată să pierd. 

Dacă vă uitaţi la cariera mea, în ultimii cinci ani, peste tot am terminat. Să termini la Shabab, la arabi, unde e foarte greu campionatul, să nu fi schimbat, între primii patru antrenori care nu au fost schimbaţi...  Aici sunt doar cinci antrenori care nu au fost schimbaţi, şi să mă cheme înapoi pentru ultimele opt etape şi să termin un campionat şi aici, la Gaziantep, e ca şi cum am câştigat campionatul în Turcia.

Cu o echipă nou-înfiinţată, o echipă care e mai mică decât mine ca vârstă, s-a înfiinţat în 1988, este primul an în Liga I, o echipă făcută de la zero de mine, să fii pe locul 9... ar trebui să fie mândri în primul rând cei de la Gaziantep, şi apoi Turcia, că au un antrenor care a ridicat o echipă să pună probleme oricărei echipe din prima ligă.

(Te-ar lăsa să pleci dacă ai ofertă?)
Sub nicio formă. Am avut ofertă şi mi-au mărit contractul numai ca să nu plec.

(Când?)
Când am semnat din nou, acum vreo 2-3 luni. Am avut ofertă din Golf şi nu m-au lăsat să plec, mi-au mărit contractul şi am rămas în continuare acolo, având un contract destul de avantajos”
, a declarat Marius Şumudică.

  • Marius Şumudică o antrenează pe Gaziantep începând cu 14 iunie 2019
  • antrenorul în vârstă de 49 de ani are contract cu echipa de pe locul 9 din Super Lig până pe 30 iunie 2021

Afla mai multe despre: sumudicaturciagaziantep 

viewscnt
Articole similare