Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nişte prostii, nişte invenţii”. Eugen Neagoe neagă vehement scandalul cu jucătorii străini de la Hermannstadt | VIDEO

„Nişte prostii, nişte invenţii”. Eugen Neagoe neagă vehement scandalul cu jucătorii străini de la Hermannstadt | VIDEO

Hermannstadt​

Comentarii

Eugen Neagoe neagă cu vehemenţă orice presupusă problemă cu fotbaliştii străini de la FC Hermannstadt. Imediat după remiza cu Academica Clinceni, scor 1-1, antrenorul sibienilor a răbufnit la adresa zvonurilor apărute în Pro Sport.

Conform sursei citate anterior, fotbaliştii portughezi şi brazilieni de la Hermannstadt au ameninţat că nu vor mai juca dacă Eugen Neagoe nu va părăsi echipa. Motivul? Hermannstadt joacă mult prea defensiv, iar Neagoe nu este foarte comunicativ, el vorbind cu ei doar în limba română.

„Efectiv au fost nişte prostii, nişte invenţii, probabil vreun impresar nemulţumit că jucătorul reprezentat de el nu a prins lotul şi din cauza asta probabil. Nu sunt sigur dar aşa cred şi ştiu şi cine a acea persoană dar chiar nu îmi face nicio plăcere să îi pronunţ numele pentru că nu merită. Jucătorii au fost ok, profesionişti, s-au pregătit, absolut nicio problemă. 

Yazalde a jucat, chiar a deviat mingea la golul nostru. Atâta timp cât un jucător este într-o formă bună, se pregăteşte bine, când eu consider că merită să joace, va juca indiferent de numele jucătorului. Dar aici nu băgăm jucătorii în primul 11 după nume. Cel care nu merită, nu va juca. 

Nu mă interesează dacă sunt persoane care influenţează jucătorii sau nu. Jucătorii din ce ştiu eu au contracte, jucători profesionişti, în primul rând să îşi respecte meseria şi să se respecte pe ei. Eu vă spun sincer că nu a fost nici cea mai mică problemă la echipă, chiar nicio discuţie vizavi de lucrurile care au apărut în acel articol care nici măcar nu a fost semnat”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului Academica Clinceni - Hermannstadt. 

„El a decis că jucătorii nu prea sunt în formă şi nu i-a convocat, nu a fost vorba să trimită un jucător la echipa a doua.  Eu cred că nu trebuie să dea nimeni vina pe antrenor, trebuie mereu să te pregăteşti dacă antrenorul are nevoie de tine. S-a văzut şi astăzi, Yazalde e portughez şi a intrat.

Nu sunt la echipa a doua, se antrenează cu echipa. Cu o zi înainte de meci 18 jucători sunt împreună şi în rest se antrenează separat. Nu înseamnă că sunt la echipa a doua”, şi-a susţinut antrenorul căpitanul lui Hermannstadt, Ousmane Viera.

Afla mai multe despre: hermannstadtneagoestraini 

viewscnt
Articole similare