Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nistor a explicat victoria lejeră cu Hermannstadt: ”Am făcut exact ce ne-a spus nea Mircea” Care a fost mesajul lui Rednic

Nistor a explicat victoria lejeră cu Hermannstadt: ”Am făcut exact ce ne-a spus nea Mircea” Care a fost mesajul lui Rednic

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat cu 2-0 meciul cu Hermannstadt, iar Dan Nistor a explicat că victoria îi face pe dinamovişti să fie mai liniştiţi pentru că s-au îndepărtat de locul de baraj.

Nistor a dezvăluit că Rednic le-a transmis înainte de meci să înceapă tare partida, iar tactica a avut efect. ”Câinii” au rezolvat meciul în primul sfert de oră.

Eram obligaţi să câştigăm. E o victorie care ne îndepărtează de baraj. Nu am avut emoţii, am făcut exact ce ne-a spus nea Mircea. Ne-a spus să începem tare şi exact asta s-a întâmplat. Am dat repede cele două goluri, iar apoi ne-am mai relaxat. Dacă eram mai concentraţi, putea să fie un scor mult mai mare.

N-a fost multă lume la stadion, dar este normal. Lumea e dezamăgită. Noi sperăm ca pe viitor să vină mai multă lume. Mă bucur pentru Montini, sper să-l ajutăm să ajungă golgheter”, a spus Dan Nistor.

CUM A TRĂIT CONVOCAREA LA NAŢIONALĂ

Nistor a vorbit şi despre convocarea la echipa naţională. Chiar dacă nu a jucat niciun minut, mijlocaşul lui Dinamo s-a bucurat că a fost chemat de Contra la lot.

M-am bucurat că am fost convocat. Din păcate, am fost supărat că nu am putut să câştigăm cu Suedia. Păcat, că eu cred că am făcut o a doua repriză foarte bună şi sperăm ca pe viitor să câştigăm şi să ne calificăm. Vreau să joc cât mai bine, să câştige echipa şi, normal, orice jucător îşi doreşte la echipa naţională”, a spus Nistor.

Afla mai multe despre: nistordinamo 

viewscnt
Articole similare