Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nistor a fost aproape de o altă echipă din Liga 1. Informaţia care zguduie campionatul intern: ”A preferat să meargă la Craiova!”

Nistor a fost aproape de o altă echipă din Liga 1. Informaţia care zguduie campionatul intern: ”A preferat să meargă la Craiova!”

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a semnat cu U Craiova, dar formaţia din Bănie nu a fost singura echipă interestă de transferul său în această perioadă.

Dincolo de interesul din zona arabă, Dan Nistor a trezit şi interesul celor de la Astra Giurgiu. Dani Coman, preşedintele giurgiuvenilor a confirmat interesul pentru mijlocaşul care a purtat în ultima vreme banderola de căpitan la Dinamo Bucureşti:

”Şi eu mi l-am dorit pe Nistor, era un jucător bun pentru noi, pentru ceea ce ne dorim noi, dar a preferat Craiova. Mi l-am dorit şi acum vreo 2 ani de zile, când era în certuri cu Dinamo şi mi-a spus că a ajuns la o înţelegere cu Dinamo şi că preferă să meargă acolo. Astra nu i-a făcut o ofertă scrisă, dar în urma discuţiilor telefonice pe care le-am avut cu Nistor, da, avea o ofertă de transfer. Eu cred că domnul Niculae a demonstrat de-a lungul timpului că indiferent de valoarea transferului, dacă îşi doreşte un jucător îl ia, dar trebuie să-şi dorească şi jucătorul să vină la noi” a mărturisit oficialul echipei giurgiuvene.

Nistor s-ar fi putut alătura astfel unui proiect care îi are în prim plan pe Constantin Budescu, Denis Alibec, Gabriel Tamaş, Mihai Răduţ sau Valentin Gheorghe.

Afla mai multe despre: dan nistorastratransfer 

viewscnt
Articole similare