Experiențe împreună.
You are here:

Nistor, cel mai trist dintre olteni: ”Aşa ţară, aşa Federaţie!” De ce CFR nu este o campioană corectă în opinia sa: ”Au politicieni pe lângă echipă” VIDEO

 Nistor, cel mai trist dintre olteni: ”Aşa ţară, aşa Federaţie!” De ce CFR nu este o campioană corectă în opinia sa: ”Au politicieni pe lângă echipă” VIDEO

U Craiova

Comentarii

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Dan Nistor a vorbit la finalul partidei din Bănie despre titlul câştigat de formaţia lui Dan Petrescu.

”Sunt foarte trist, îmi pare nespus de rău pentru miile de suporteri care au crezut în noi, din păcate i-am dezamăgit dar asta este viaţa, trebuie să mergem mai departe şi să luptăm pentru a ajunge din nou aici” a spus Nistor, după meci.

”La ce a fost în ultima perioadă, sincer numai în România se poate întâmpla aşa ceva. Să afli în ultimele ore că trebuie să joci finala Cupei, după părerea mea, că nu e finala campionatului. Finala Cupei, că dacă era egal mergeam în prelungiri, în România e posibil orice. Aşa ţară, aşa federaţie.

(n.r Ce a avut CFR în plus) O să râdeţi de mine, dar cred că a avut meciul cu Botoşani şi meciul cu Steaua în plus. Amicale, puteţi să le spuneţi şi aşa.

(n.r Simţi că e o campioană corectă?) Nu vreau eu să discut acum, am văzut că au şi foarte mulţi oameni influenţi la echipă, gen politicieni şi mai ştiu eu ce.

(n.r Merită să fie campioni?) Din punctul meu de vedere, nu, dar asta este viaţa” , a mai explicat mijlocaşul Craiovei.

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta