Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nistor, descumpănit după ce Universitatea Craiova a fost învinsă şi de Sepsi! "Câteodată stau şi mă gândesc....poate chiar eu sunt blestemat"

Nistor, descumpănit după ce Universitatea Craiova a fost învinsă şi de Sepsi! "Câteodată stau şi mă gândesc....poate chiar eu sunt blestemat"
Comentarii

Craiova a pierdut cu 0-2, împotriva lui Sepsi, în deplasare, într-un meci al etapei cu numărul 6 din play-off-ul Ligii 1.

Craiova a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în play-off-ul Ligii 1. Sepsi a deschis scorul în minutul 45 prin Mitrea. Echipa lui Leo Grozavu a închis tabela la ultima fază a meciului, după ce Petrila a finalizat superb. Oltenii rămân pe locul 3 în clasament, cu 37 de puncte. Sepsi ocupă locul 4, cu 4 puncte mai puţin. 

După meci, Dan Nistor a fost foarte dezamăgit şi a declarat că este blestemat, deoarece nu poate câştiga niciun trofeu. 

"Din punctul meu de vedere, nu s-a terminat. Cât mai avem şanse, vom lupta până la final. Va fi destul de greu, dar nu avem ce să facem, nu putem să ne dăm bătuţi. 

Câteodată stau şi mă gândesc seara, poate chiar eu sunt blestemat şi nu pot să câştig un trofeu... chiar nu pot să îmi explic ce se întâmplă. În playoff nu există nicio echipă mică. Aţi văzut toate echipele cum joacă cu noi... şi nu vreau să dezvolt acest subiect. 14.51 (Ţi se pare că Sepsi a jucat..?) Probabil au avut o primă în joc. Cred că au meritat victoria", a declarat Dan Nistor la sfârşitul meciului. 

În presă au apărut zvonuri ca oltenii îl doresc pe portarul David Lazar de la Astra. Pigliacelli a afirmat că nu îşi doreşte să plece. 

"Nu am zis niciodată că vreau să plec. A fost o conferinţă acum doi ani, la stadion, şi am zis de acum doi ani care a părerea mea. De atunci nu am mai vorbit de plecare. Acolo e răspunsul. 

Sigur va fi foarte greu, pentru că am pierdut foarte multe puncte. Dar încă nu s-a terminat. Mai avem patru meciuri, trebuie să încercăm. Să nu aruncăm toată munca de un an de zile. Să continuăm să ne batem la fiecare meci", a spus portarul italian.   

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare