Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nistor, savuros după derby. Vrea să aibă o discuţie cu Markovic: ”Avem multe chestii de pus la punct. Ratează mult”

Nistor, savuros după derby. Vrea să aibă o discuţie cu Markovic: ”Avem multe chestii de pus la punct. Ratează mult”
Comentarii

CS Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Rapid, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1 şi gazdele au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză.

Au marcat: Albu ’15 / Markovic ’83, Koljic ‘90+1. În minutul 43, de la Rapid a fost eliminat Claudiu Belu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

”Eu zic că a fost un derby în adevăratul sens al cuvântului, atât în tribune cât şi pe teren, am meritat victoria şi ne bucuram pentru aceste trei puncte

Mă aşteptam să nu marcăm nici macar un gol, pentru că azi a fost senzaţional portarul lor, chiar ţin să-l felicit, dacă o ţine aşa va ajunge foarte sus, felicitări lui.

(n.r despre Markovic) Cred că va trebui să-l urechem un pic pe Markovic când vă veni de la naţională pentru că avem foarte multe chestii de discutat de pus la punct, dar asta e de bucătăria noastră este un tânăr de perspectivă, sper să crească are calităţi sper să şi le puna în valoare.

Pentru că ratează foarte mult şi daca vrea să ajungă la un club mai mare trebuie să dea gol la fiecare ocazie, pentru că azi a avut niste ocazii foarte foarte mari” a spus Dan Nistor, la finalul partidei de pe Arena Naţională.

Rezumat:

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare