Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

No comment. Dică nu vrea să-i răspundă public lui Rădoi: "L-am sunat, dar nu mi-a răspuns!"

No comment. Dică nu vrea să-i răspundă public lui Rădoi: "L-am sunat, dar nu mi-a răspuns!"

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică i-a răspuns lui Mirel Rădoi, care a discutat în ultimele zile despre subiectele delicate de la FCSB, strategia lui Gigi Becali, situaţia lui Florinel Coman sau siguranţa postului deţinut de Dică.

Antrenorul principal de la FCSB nu vrea să transforme posibilul conflict cu fostul coleg într-un subiect de presă. "Eu dacă am să-i transmit ceva, îi spun direct lui Mirel, îl sun. Nu o să fac polemică la televizor. L-am sunat ieri, dar nu mi-a răspuns. Voiam să discutăm alte lucruri. E părerea lui şi nu am ce să comentez", a spus Dică despre fostul său coleg de la FCSB şi echipa naţională.

Dică a declarat că speră ca Mirel Rădoi să devină noul selecţioner al naţionalei de tineret, precizând că acesta va obţine în scurt timp licenţa necesară ocupării acestei funcţii.

"Mi-aş dori ca el să antreneze (n.r. naţionala U21), ştiu că îşi doreşte. Îl împiedică licenţa, dar am înţeles că o va lua în această perioadă", a mai declarat Nicolae Dică.

Mirel Rădoi a comentat zilele trecute strategia lui Gigi Becali de a îi vinde pe Budescu, Alibec şi Găman, spunând că "primul care poate suferi este Nicolae Dică" în eventualitatea în care FCSB ratează calificarea în cupele europene. În urma acestei declaraţii, Mihai Stoica a ţinut să îi aducă aminte lui Rădoi că FCSB nu a jucat în Europa în ultimii 15 ani atunci când actualul director tehnic de la naţionala under 21 era antrenor.

 

Afla mai multe despre: dicaradoifcsb,  

viewscnt
Articole similare