Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi acuzaţii din partea lui Mircea Lucescu după Dinamo Kiev - Bayern Munchen 1-2! Ce l-a nemulţumit: "S-a dovedit şi azi"

Noi acuzaţii din partea lui Mircea Lucescu după Dinamo Kiev - Bayern Munchen 1-2! Ce l-a nemulţumit: "S-a dovedit şi azi"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, şi-a lăudat jucătorii, dar a fost nemulţumit de arbitrajul din meciul cu Bayern Munchen, din grupele Champions League.

Mircea Lucescu, după Dinamo Kiev - Bayern Munchen 1-2, în Champions League

Echipa Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formaţia Bayern Munchen, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor. 

Robert Lewandowski a marcat un gol superb din foarfecă, în minutul 14. Celălalt gol a fost înscris de Coman, în minutul 42. Dinamo Kiev a punctat prin Garmash, în minutul 70. Prima repriză a partidei de la Kiev s-a disputat pe o ninsoare abundentă.

"Golul nostru putea veni mai devreme, la fel şi la meciurile cu Barcelona şi Benfica. Azi a fost un meci egal. Le-am spus băieţilor să se dedice azi şi să joace astfel încât la finalul meciului să iasă cu capul sus de pe teren. 

Azi am întâlnit cun adversar care a dominat Bundesliga mulţi ani. Am fost nevoiţi să jucăm şi pe o vreme potrivnică. 

La Munchen am jucat bine pănă la acel penalty faimos. Azi iau tot ce am văzut bun în termeni de efort fizic şi contraatac, le-am spus jucătorilor cum să se comporte. Ne-am comportat mai bine în acest sens. 

Am simţit că a fost penalty la Buyalskyy. Dacă s-ar fi acordat, am fi prins încredere. Un plus important după aceste meciuri e că echipa a crescut, progresul e vizibil. Din nou spun că judecătorii îi apără pe granzi, s-a dovedit şi azi", a spus "Il Luce" după meciul din etapa a cincea din grupele Champions League. 

 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievbayern munchen 

viewscnt
Articole similare