Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi clarificări făcute de Giovanni Becali în cazul lui Alexandru Chipciu! ”O să i se dea o amendă, trebuie să răspundă pentru asta!” De ce nu poate fi trimis la echipa secundă

Noi clarificări făcute de Giovanni Becali în cazul lui Alexandru Chipciu! ”O să i se dea o amendă, trebuie să răspundă pentru asta!” De ce nu poate fi trimis la echipa secundă

CFR Cluj

Comentarii

Chipciu a avut un coflict violent cu Otto Hindrich, un portar din Gruia, iar Şumudică l-a exclus din lot şi se pare că nu mai există cale de împăcare.

Alexandru Chipciu a fost exclus din lotul CFR-ului înainte de meciul cu Young Boys din preliminariile UCL după un conflict cu un coleg la antrenament. Jucătorul de 32 de ani a fost lovit cu mingea în faţă de Otto Hindrich, un portar tânăr din Gruia, şi a reacţionat violent, lucru care i-a atras excluderea din lot, la decizia lui Marius Şumudică.

Giovanni Becali a clarificat situaţia jucătorului şi a spus că CFR nu îşi permite să îl trimită la echipa secundă, deoarece Chipciu are cel mai mare contract din România. Fotbalistul de 32 de ani este reprezentat de firma pe care o deţine Giovanni. 

De asemenea, impresarul susţine că Alexandru Chipciu va fi amendat şi ca totul se va clarifica după prima manşă contra celor de la Young Boys.

”Asta nu pot să vă spun eu, ci conducerea. Eu pot să vă spun că Chipciu are în continuare un contract cu CFR. Poate i s-a interzis să se antreneze cu prima echipă, dar firma Becali caută un contract pentru următorii doi ani pentru Chipciu. Eu nu cred că îl îndepărtează pentru salariu. Ştiu de incident, ştiu că a fost o intrare, o contră, Alex s-a supărat, a scos tricoul şi a plecat de la antrenament.

”Probabil o să i se dea o amendă, trebuie să răspundă pentru asta!”

Probabil o să i se dea o amendă, trebuie să răspundă pentru asta. Nu trebuia să se ducă la vestiar şi să părăsească antrenamentul, mai ales că el e profesionist şi a trecut pe la echipe mari. El are contract tot sezonul ăsta cu CFR. Dacă vrea să rezilieze trebuie să îşi găsească echipă. Are cel mai mare contract din România. Are un contract foarte mare”, a spus Giovanni Becali pentru ProSport.

Afla mai multe despre: cfr-chipciu-giovanni becali 

viewscnt
Articole similare