Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Noi de obicei luăm gol, de dat nu prea putem să dăm”. Lazăr îşi pune colegii la punct după semieşecul cu Poli Iaşi | VIDEO

„Noi de obicei luăm gol, de dat nu prea putem să dăm”. Lazăr îşi pune colegii la punct după semieşecul cu Poli Iaşi | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Valentin Lazăr a fost cel mai dezamăgit fotbalist al lui Dinamo, după ce roş-albii au ratat ocazia de a lega două victorii la rând. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani consideră că sumedenia de ocazii pe care o ratează colegii săi e principalul motiv pentru situaţia lui Dinamo.

O singură victorie are Dinamo în acest play-off, în runda precedentă, scor 3-1, la Clinceni. Echipa lui Mihalcea este penultima în clasament, la trei puncte de salvarea directă. Spre deosebire de restul echipelor, roş-albii şi ultima clasată, Chindia Târgovişte, au două meciuri mai puţin disputate.

„A fost un început bun de partidă, am avut acea bară a lui Mihai în primul minut, noi de obicei luăm gol în primul minut, de dat nu prea putem să dăm. Am condus cu 1-0 prima repriză, a fost echilibrat, repriza a doua am bătut pasul în spate, au venit pe noi, a fost acel penalty, nu vreau să îmi dau cu părerea despre ce s-a întâmplat şi am luat un punct. 

Era ca o finală, trebuia să câştigăm, m-am uitat acum pe clasament, dacă ne câştigăm cele două restanţe şi reuşim să învingem şi Chindia ajungem în primele trei locuri din play out”, a declarat Valentin Lazăr după Dinamo - FCSB, scor 1-1.

În schimb, colegul lui Lazăr, Mihai Neicuţescu, este de altă părere. 

„Situaţia din clasament poate să fie o presiune, o să o scoatem la capăt, o să vedeţi că o să terminăm în primele trei cel puţin, eu zic că o să se îmbunătăţească foarte mult situaţia”, a declarat atacantul dinamovist. 

 

Afla mai multe despre: dinamolazariasi 

viewscnt
Articole similare