Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi declaraţii incredibile făcute de Florentino Perez au fost făcute publice! "Casillas, săracul om! Este absent, este un mic copil, o marionetă!"

Noi declaraţii incredibile făcute de Florentino Perez au fost făcute publice! "Casillas, săracul om! Este absent, este un mic copil, o marionetă!"

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez este implicat într-un scandal mare în lumea fotbalului, iar marţi, au fost publicate noi înregistrări în care vorbeşte în termeni jignitori despre legendele clubului Real Madrid.

În al doilea material audio, preşedintele lui Real Madrid a fost surprins în timp ce îl critica extrem de dur pe portarul legendar al echipei los blancos.

"Arată ca un unchi senil!"

"Casillas, săracul om, nu are fruntea nici de două degete, îl cunosc perfect. Arată ca un unchi senil când este în preajma iubitei sale. Este absent, este un mic copil, o marionetă, foarte copilaros", ar fi fost declaraţia preşedintelui lui Real Madrid. 

"În faţa asta nu am încredere nici cât într-un fir de păr. Puiul ăsta, puii ăştia, ştii la ce se duc... urmăresc faima. Această cumătră se crede artista de film", a mai spus Perez, care a adăugat: "Casillas nu are atitudine, nu vede lucrurile cum ar trebui. La jocul în care s-a decis La Liga, cu Barcelona, el a venit târziu, eram acolo, venise de la iubita lui, se certaseră", ar fi spus Perez in 2008.

După acest scandal, a venit şi prima reacţie a oficialului de la Real Madrid. El a publicat un comunicat de presă în care a făcut lămuriri

"Având în vedere că El Confidencial a publicat fraze care îmi sunt atribuite, cred că sunt necesare anumite clarificări:

- Reproducerea frazelor sunt din conversaţii înregistrate clandestin de domnul Jose Antonio Abellan, care a încercat mulţi ani să le vândă fără succes. Este surprinzător acum că în ciuda timpului scurs, El Confidencial a ales să le publice azi.

- Sunt cuvinte luate din contextul conversaţiilor ample pe care le-am purtat.

- Faptul că au fost date să le publice acum, la atâţia ani de la acele discuţii, înţeleg că se întâmplă ca urmare a participării mele ca iniţiator al Super Ligii.

-Am dat subiectul avocaţilor care studiază variantele în care să acţionez", este scris în comunicatul publicat pe realmadrid.com.

Afla mai multe despre: florentino perez-real madrid-raul-casillas 

viewscnt
Articole similare