Experiențe împreună.
You are here:

Noi detalii despre accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Airbag-urile s-au declanşat la 126 km/h: "Moartea a fost una violentă!"

Noi detalii despre accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Airbag-urile s-au declanşat la 126 km/h: "Moartea a fost una violentă!"

Auto

Comentarii

Expertiza preliminară a maşinii în care şi-a pierdut viaţa Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au declanşat la 126 de km la oră, momentul impactului. Asta înseamnă că înainte de a intra pe câmp a fost mult mai mare.

 
Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Necropsia va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, poliţiştii precizează că varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul la acest moment.
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.
 
Mai mult, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă, el suferind o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. În urma accidentului, Ciobanu a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe