Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre comportamentul lui Alibec din afara terenului! ”Am fost cu el la un botez şi nu mi-a venit să cred”

Noi detalii despre comportamentul lui Alibec din afara terenului! ”Am fost cu el la un botez şi nu mi-a venit să cred”

FCSB

Comentarii

Denis Alibec a fost exclus din lotul FCSB-ului după ieşirea nervoasă din meciul cu Voluntari şi este pus la zid din cauza comportamentului său. Totuşi, există şi cazuri în care căpitanul stelist se comportă exemplar.

Vivi Răchită a povestit un episod neştiut care îl are în prim-plan pe Denis Alibec. Invitat de Budescu la botezul primului său copil, Alibec nu doar că n-a consumat deloc alcool, dar nici măcar nu s-a ridicat de la masă.

Este un băiat sensibil, îl cunosc foarte bine. Anul trecut a fost botezul băiatului lui Budescu. Erau la Astra toţi. Am stat de vorbă cu Denis la masă. A băut doar apă plată. Chiar mă aşteptam să-şi aprindă o ţigară, dar nu şi-a aprins nicio ţigară. A fost foarte OK. Nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimul an, eu cred că se exagerează. Faptul că se ajunge la televizor...”, a mai spus Răchită la ProSport.

Alibec nu face parte din lotul pe care Dică l-a deplasat în Israel. Meciul dintre Hapoel Beer Sheva şi FCSB se joacă azi, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: alibecrachitafcsbsteauascandal,  

viewscnt
Articole similare