Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre drama cu care se confruntă Gheorghe Mulţescu. Intervenţie la nivel înalt | EXCLUSIV

Noi detalii despre drama cu care se confruntă Gheorghe Mulţescu. Intervenţie la nivel înalt | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Mulţescu (71 de ani) trece printr-o perioadă grea din viaţă, fiind diagnosticat cu "început de Alzheimer".

Aşa cum Orange Sport a anunţat, Gheorghe Mulţescu a fos diagnosticat cu "început Alzheimer" şi se află sub tratament, iar suferinţa fostului antrenor de la Dinamo n-a trecut fără ecou în spaţiul public.

Sursele Orange Sport anunţă că Tamer Atalay - preşedintele Camerei de Comerţ şi Industriei a Turciei în România - a luat iniţiativă după ce a citit despre problemele de sănătate ale lui Gigi Mulţescu. Tamer Atalatay este cel care, în urmă cu aproximativ 30 de ani, l-a dus pe Gheorghe Mulţescu antrenor în Turcia la Samsunspor.

Impresionat de situaţia gravă cu care se confruntă Gheorghe Mulţescu, susţin sursele noastre, Tamer Atalay vrea să ia legătura cu Nicolae Badea şi cu alţi oameni care au fost apropiaţi de Dinamo în ultimii ani pentru a-l ajuta pe cel poreclit "Smurdul".

Concret, se doreşte organizarea unui meci caritabil al lui Dinamo, echipa de suflet pe care Gheorghe Mulţescu a antrenat-o de mai multe ori în caieră, iar fondurile strânse în urma acestuia să meargă la Mulţescu pentru ajutorarea sa în tratamentul pentru Alzheimer. Mai mult, se pune chiar problema plăţii unui tratament la o clinică specializată din Turcia.

În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Gheorghe Mulţescu a avut de suferit, totul pe fondul unui sentiment de abandon din partea cunoştinţelor vechi din fotbal, inclusiv de la Dinamo.

Gigi Mulţescu are dublă cetăţenie, româno-turcă, el lucrând foarte mulţi ani în prima divizie de acolo, la Samsunspor (1993-1997 şi 2003), Kayseri (1997-1998), Adanaspor (1998-1999), Ankaragucu (1999-2000), Gaziantepspor (2002-2003) şi Kahraman (2007).

Afla mai multe despre: gheorghe multescu alzheimergheorghe multescu dinamogheorghe multescu tratament 

viewscnt
Articole similare