Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre lovitura pregătită între Viitorul şi Farul! Gică Hagi continuă investiţia la Ovidiu: "Va fi ca la Doneţk, în Turcia, sau la echipe din vestul Europei"

Noi detalii despre lovitura pregătită între Viitorul şi Farul! Gică Hagi continuă investiţia la Ovidiu: "Va fi ca la Doneţk, în Turcia, sau la echipe din vestul Europei"

Farul Constanța

Comentarii

Directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, a oferit noi detalii despre ce se doreze să se formeze la malul mării, între Viitorul şi Farul.

Proiectul pus la cale de Viitorul şi Farul prinde contur

Sâmbătă, Viitorul a anunţat că e dispusă să formeze o singură echipă, împreună cu Farul Constanţa, care să unească munca lui Gică Hagi de la Ovidiu şi tradiţia clubului din Liga 2. 

"Gică Hagi nu îşi poate nega originile. Acolo a început fotbalul, de acolo s-a lansat în lumea mare a fotbalului. Farul este în inima lui, el este, cum îi place să spună, un copil al Dobrogei. E clar că totul în ultimii 40 de ani se leagă de numele lui în Constanţa. Există jucători împrumutaţi, am ajutat o dată aşa, în ultimul moment, cu acceptul pentru a juca meciurile la Ovidiu. Chiar dacă nu s-a întâmplat, era o cerinţă pentru obţinerea licenţei, accept fără de care nu o primeau. Lucrurile au fost întotdeauna clare şi apropiate. 

Nici nu mai contează cum au pornit lucrurile, există interes dinspre toate părţile implicate, să spun aşa. Şi dinspre cele două cluburi, şi dinspre autorităţi şi bineînţeles că, cred eu, fără să am informaţii clare din mijlocul suporterilor, tot ce înseamnă suporteri adevăraţi ai Farului şi-ar dori să aibă în Constanţa o echipa puternică, o echipa care să concureze că în vremurile de demult. 

Lucrurile vin şi pe fondul nor decizii politice importante şi legate de proiectul privind noul stadion. Deja, din câte ştiu, construirea sălii sporturilor e într-un stadiu mai avansat, probabil va începe şi un studiu de fezabilitate legat de construcţia stadionului", a declarat Cristian Bivolaru la Pro X. 

Continuă investiţiile în academia lui Gică Hagi

"Regele" va moderniza baza sportivă de la Ovidiu, iar Bivolaru a susţinut că va fi "la nivelul celor pe care le-am văzut la Doneţk, în Turcia, sau la echipe din vestul Europei". 

"Cred că este o decizie importantă, trebuie găsite soluţiile legale pentru că ea să se finalizeze, rămâne să vedem cum se va întâmplă. Eu cred că Ciprian Marica, aşa cum îl cunosc, un tip ambiţios, care aşa cum a şi declarat, îşi doreşte performanţă. A realizat că e foarte greu de unul singur să susţină un club cu pretenţii, de a promova şi de a se menţine în prima liga.

Încă un teren de dimensiunile celui actual, pe care a fost construită academia, unde urmează să fie construite terenuri, săli de pregătire... E un complex care va completa academia actuală, făcând-o, după părerea mea, să devină de departe cea mai importantă din ţară. Cred eu, la nivelul celor pe care le-am văzut la Doneţk, în Turcia, sau la echipe din vestul Europei", a mai spus oficialul Viitorului. 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulfarul 

viewscnt
Articole similare