Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre negocierile pentru transferul lui Denis Haruţ. Gigi Becali a dat toate detaliile: ”Eu oricum îl vând după doi ani”

Noi detalii despre negocierile pentru transferul lui Denis Haruţ. Gigi Becali a dat toate detaliile: ”Eu oricum îl vând după doi ani”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a explicat clauza de contract pe care a vrut să i-o impună lui Denis Haruţ şi care a dus la blocarea negocierilor pentru transfer. Patronul FCSB spune că acea clauză pentru prelungirea automată a contractului este legală şi vrea prin intermediul ei să se asigure că jucătorul nu va pleca liber de contract.

Denis Haruţ a fost foarte aproape de transferul la FCSB, însă totul a picat în momentul în care Gigi Becali i-a impus să semneze o clauză prin care contractul i se prelungeşte automat cu încă cinci ani, după ce vor trece doi ani din înţelegerea iniţială Jucătorul a considerat însă că acea clauză este ilegală şi a refuzat să semneze cu FCSB.

Detalii despre clauza pe care Gigi Becali a vrut să i-o impună lui Denis Haruţ

Patronul FCSB a explicat cum funcţionează acea clauză. Gigi Becali susţine că i-a propus jucătorului să semneze un act adiţional, prin care contractul său se prelungeşte cu încă cinci ani, după ce vor trece doi ani din înţelegerea iniţială. Omul de afaceri din Pipera susţine că nu este nimic ilegal în acest document şi vrea să se asigure că nu-l va pierde liber de contract.

În plus, Gigi Becali spune că acea clauză ar fi venit cu avantaje pentru jucător, care ar fi beneficiat de o creştere salarială de 3.000 de euro:

”El avea un contract pe 5 ani. I-am dat 60.000 de euro înainte. Bă, mai facem un contract pe cinci ani, care porneşte din al doilea an şi primeşti 15.000 de euro lunar. Erau două contracte, aşa vorbisem cu părţile. Al doilea contract e în avantajul jucătorului. În al doilea an are 12.000, iar după are 15.000 de euro. Eu te vând oricum după doi ani, dar există posibilitatea, cum a făcut Chipciu, care a ajuns în al patrulea an şi nu a mai vrut să semneze.

E perfect legal, aşa mă asigur eu. Pe al doilea contract, care intră din al doilea an, îl fac doar dacă îmi convine mie. În al treilea an îţi dau 3.000 de euro în plus. Eu nu fac pe cinci ani contract. Fac pe cinci ani, iar după doi ani mă înţeleg cu tine să mai facem un contract pe cinci ani”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare