Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre transferul lui Grozav la Dinamo. Preşedintele a confirmat oferta. Niculescu:”Cu mine antrenor, Gicu a explodat”

Noi detalii despre transferul lui Grozav la Dinamo. Preşedintele a confirmat oferta. Niculescu:”Cu mine antrenor, Gicu a explodat”

Dinamo București

Comentarii

Gicu Grozav a fost unul dintre subiectele discutate în conferinţa de presă de prezentare a lui Claudiu Niculescu la Dinamo. Asupra subiectului s-au pronunţat atât noul antrenor, cât şi preşedintele Alexandru David.

"Dacă l-aş dori pe Grozav? Tu ce crezi!? Cu mine antrenor la U Cluj a explodat el ca jucător şi puteţi să vedeţi meciurile si statisticile de atunci. Normal că l-aş dori! E un jucător de echipă naţională, valoros, care poate juca acum titular în naţională! Poate e în urmă cu pregătirea, dar normal că l-aş dori!" a explicat Claudiu Niculescu.

În schimb, preşedintele David le dă o veste proastă fanilor ”câinilor”: ”Noi am discutat deja cu Gicu Grozav, în general nu-mi stă în fine să promit lucruri pe care nu le pot face. Oferta finală pe care i-am făcut-o lui Gicu a fost refuzată” a confirmat oficialul din Ştefan cel Mare.

Gicu Grozav a mai jucat în Ştefan cel Mare în 2015 în 11 meciuri. Trei goluri a maract fotbalistul născut la Alba Iulia pentru gruparea ”alb-roşie”. Ultima dată, Grozav a jucat în Turcia la Bursaspor.

Afla mai multe despre: gicu grozavdinamo bucureşticlaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare