Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre transferul lui Luis Suarez la Juventus. Acord total: mutarea la Torino e iminentă!

Noi detalii despre transferul lui Luis Suarez la Juventus. Acord total: mutarea la Torino e iminentă!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Juventus au bătut palma pentru transferul lui Luis Suarez (33 de ani), "Canibalul" care nu mai intră în planurile de viitor ale noului antrenor, Ronald Koeman. Atacantul uruguayan a fost anunţat că trebuie să-şi găsească o altă echipă şi s-a înţeles deja de ceva timp pentru un transfer în Serie A, la campioana Juventus.

După ce s-au înţeles cu atacantul, căruia îi oferă un salariu de 10 milioane de euro pe an pentru că vine gratis la Torino, Juventus a convins-o şi pe Barcelona să accepte transferul mai repede. Concret, conform Gazzetta dello Sport, cele două cluburi au bătut palma şi acum toată discuţia e la nivel de acte. Luis Suarez trebuie să treacă un examen de limbă italiană, de nivel B1, pentru a obţine cetăţenia italiană.

Decizia vine ca urmare a faptului că Luis Suarez ar ocupa un loc de extracomunitar în lotul lui Juventus, care are deja mai mulţi extracomunitari, printre care Cuadrado, Arthur, Bentancur sau Dybala.

Astfel, Luis Suarez ar putea s-o părăsească pe Barcelona şi să-l lase pe prietenul Messi, care a anunţat că va continua încă un sezon pe Camp Nou, pentru a juca alături de rivalul etern al acestuia, Cristiano Ronaldo la Juventus. Presa din Italia a scris de mai mult timp despre intenţiile lui Juventus de a-l transfera pe Luis Suarez, după ce Ronald Koeman l-a anunţat că nu intră în planurile sale de viitor.



Luis Suarez e al treilea cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 198 de goluri.

 

 

Afla mai multe despre: luis suarezfc barcelonatransferjuventus 

viewscnt
Articole similare