Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii din ancheta fotbalistului bătut de la Petrolul. A fost dezvăluit locul unde a avut loc incidentul. Reacţia oficială a clubului

Noi detalii din ancheta fotbalistului bătut de la Petrolul. A fost dezvăluit locul unde a avut loc incidentul. Reacţia oficială a clubului

Liga 2

Comentarii

Clubul Petrolul a decis să deschidă o anchetă după ce Mihai Constantinescu a fost bătut la Ploieşti.

Jucătorii implicaţi în conflictul de la casa de pariuri din Ploieşti susţin că nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportivă, a precizat FC Petrolul, într-un comunicat.

"FC Petrolul Ploieşti a demarat, în regim de urgenţă, o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenţii de pariuri din Ploieşti, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice.

O comisie disciplinară internă a iniţiat o analiză a situaţiei, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanţele în care a avut loc conflictul.

Membrii comisiei au discutat cu cei trei jucători, martori ai incidentului nedorit, cu toţii precizând că, în niciun moment, nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportiv şi că motivul agresiunii fizice a fost un conflict verbal între Mihai Constantinescu şi mai mulţi tineri aflaţi în zona respectivei agenţii de pariuri.

FC Petrolul Ploieşti a pus de îndată la dispoziţia autorităţilor toate informaţiile şi documentele solicitate şi va continua să colaboreze îndeaproape cu oficialităţile reglementatoare, pentru identificarea cauzelor şi împrejurărilor producerii conflictului.

În aşteptarea finalizării anchetei interne şi a concluziilor ce vor decurge în urma acesteia, clubul nostru reiterează faptul că nu tolerează, sub nicio formă, abaterile de la regulamentul echipei, rămânând un apărător ferm şi consecvent al principiilor eticii sportive", se arată în comunicatul clubului din Liga a II-a.

Poliţiştii din Ploieşti au deschis un doar penal şi anunţă că fac cercetări după ce un tânăr de 18 ani, fotbalist, a fost bătut în faţa unei case de pariuri din municipiu în urma unui conflict iscat în incinta stabilimentului. În scandal este implicat tânărul jucător Mihai Constantinescu, care în ultima perioadă a fost convocat în lotul echipei Petrolul Ploieşti.

"La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive”, a transmis, miercuri, poliţia judeţeană Prahova.

La locul incidentului a fost chemat un echipaj al ambulanţei care a acordat îngrijiri medicale tânărului bătut, acesta a fost dus la spital, însă nu a rămas internat.

De altfel, tânărul, lovit la cap, a jucat, marţi, 75 de minute în partida cu Metaloglobus, câştigat pe teren propriu de Petrolul Ploieşti cu 1-0.

În urma conflictului a fost deshis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare