Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii după moartea lui Maradona! "Ei l-au ucis" Acuzaţiile unui avocat

Noi detalii după moartea lui Maradona! "Ei l-au ucis" Acuzaţiile unui avocat

Fotbal

Comentarii

Diego Maradona a decedat pe 25 noiembrie 2020, dar cazul încă nu a fost adus la lumină.

Procesele sunt în continuare în desfăşurare, iar un avocat susţine că medicii sunt răspunzători pentru moartea fostului decar al Argentinei. Rodolfo Baque, avocatul asistentei medicale Dahiana Gisela Madrid, care a fost audiată de procurori, a declarat că medicii l-au ucis. 

"Ei (n.r.: medicii) l-au ucis pe Diego. Au existat mai multe semne care avertizau că Maradona urma să moară şi niciunul dintre medici nu a făcut nimic pentru a preveni acest lucru", a spus avocatul care susţine că Maradona a fost tratat pentru probleme cardiace, dar în acelaşi timp lua pastile pentru sănătate psihică, care i-ar fi accelerat ritmul cardiac. 

Avocatul mai susţine că Maradona ar fi căzut în spital, dar când asistenta a solicitat să i se facă o scanare CAT, un apropiat al lui Diego a refuzat, pe motiv ca dacă ar afla presa, nu ar fi un lucru bun pentru imagine. 

Şapte persoane sunt anchetate pentru ucidere din culpă, iar cei care au solicitat ancheta sunt 2 dintre cei 5 copii ai lui Maradona. Ei îl văd vinovat pe doctorul Leopoldo Luque, iar o comisie formată din 20 de experţi analizează totul pentru a obţine o concluzie.

Comisia a constatat că Diego Maradona nu a fost îngrijit corespunzător şi a fost abandonat pentru "o perioadă prelungită şi agonizantă". Mai mult decât atât, tratamentul ar fi fost plin de "deficienţe şi nereguli". Cei care vor fi găsiţi vinovaţi, vor plăti cu pedepse între 8 şi 25 de ani. 

Afla mai multe despre: maradona 

viewscnt
Articole similare