Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii în negocierile dintre Real Madrid şi PSG pentru transferul lui Mbappe! Când au loc discuţiile decisive

Noi detalii în negocierile dintre Real Madrid şi PSG pentru transferul lui Mbappe! Când au loc discuţiile decisivegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Noutăţi în operaţiunea Kylian Mbappe la Real Madrid. Presa franceză a aflat noile detalii.

Drumul lui Kyilian Mbappe pare destul de clar. Francezul ar urma să ajungă în cele din urmă la Real Madrid, iar presa spaniolă a aflat mai multe informaţii în ultimele zile.

Kylian Mbappe spre Real Madrid. Detalii despre transferul secolului

Fostul atacant de la AS Monaco îşi încheie acordul cu gruparea pariziană în 2022, iar spaniolii speculează că vara viitoare se vor deschide negocierile dintre cele două cluburi, ţinând cont de dorinţa lui Mbappe de a nu mai prelungi contractul cu actuala campioană a Franţei.

Pierre Menes, comentatorul Canal Plus France susţine că negocierile pentru transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid vor începe în ianuarie 2021.

Sunt cinci motive pentru care madrilenii rămân optimişti în privinţa achiziţionării lui Mbappe. Primul dintre ele se leagă de dorinţa jucătorului care nu vrea să-şi mai prelungească acordul cu PSG. Dacă o va face în cele din urmă, el va avea o clauză de reziliere a contractului, detaliu care avantajează Real Madrid. De ce? Pentru că atunci PSG nu se va mai putea opune mutării.

Celelalte trei motive sunt fireşti. Real Madrid consideră că Mbappe este fotbalistul care va domina fotbalul mondial în următorii ani şi va deveni Balon de Aur în foarte scurt timp. Prezentarea sa pe Santiago Bernabeu va fi una de nivelul prezentării lui Cristiano Ronaldo din 2009. Nu în ultimul rând, Real Madrid o consideră pe Paris Saint Germain o forţă, iar plecarea unui fotbalist ca Mbappe va afecta foarte serios proiectul gândit de grupul qatarez care controlează clubul din Capitala Franţei.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare