Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii oferite de Dennis Rodman despre prietenul său Kim Jong-un: "Serveam cina şi toţi eram beţi criţă, iar el cânta la karaoke"

Noi detalii oferite de Dennis Rodman despre prietenul său Kim Jong-un: "Serveam cina şi toţi eram beţi criţă, iar el cânta la karaoke"galerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul baschetbalist al lui Chicago Bulls, Dennis Rodman, a dat noi detalii de la întâlnirile pe care le-a avut cu dictatorul din Coreea de Nord, Kim Jong-un.

Dennis Rodman ar fi, potrivit anturajului său, singura persoană din lume care este prietenă în acelaşi timp cu Kim Jong-un şi cu preşedintele american Donald Trump.

În 2013, pe când se afla în Coreea de Nord, fostul sportiv a făcut cunoştinţă cu unul dintre cei mai puternici ai planetei, cei doi devenind prieteni.

Dennis Rodman a susţinut că o seară de pomină i-a apropiat pe cei doi: “După meciul demonstrativ avut, cei doi acolo mi-au spus că le-ar plăcea să revin, pentru că le-a plăcut compania mea. <<Diseară, la cină, vom avea karaoke şi nişte votcă>>, mi-au mai spus.

Următorul lucru pe care mi-l amintesc e că serveam cina şi toţi eram beţi criţă, iar el (n.r. – Kim Jong-un) cânta la karaoke şi nu aveam nicio idee despre ce spune. Toţi au aplaudat, iar această fată de 18 ani din trupă a venit pe scenă şi a început să cânte melodia principală din ‚Dallas’”, a povestit fostul baschetbalist pentru Mike Tyson's 'Hotboxin'.

  • Dennis Rodman a fost cel puţin de cinci ori la Phenian.

GALERIE FOTO CU KIM JONG-UN ŞI DENNIS RODMAN

Rodman a fost invitat în Coreea de Nord să joace alături de foşti baschetbalişti din NBA, într-un meci demonstrativ pus la cale de ziua lui Kim Jong-un. Înaintea partidei Rodman a ţinut să-i facă o surpriză liderului nord-coreean, cântându-i "La mulţi ani"!

Care e starea de sănătate a lui Kim Jong-un

Serviciile sud-coreene de informaţii consideră că nimic nu arată că Kim Jong Un a fost operat la inimă, scrie miercuri agenţia sud-coreeană de presă Yonhap, în contextul în care starea sănătăţii dictatorului nord-coreean face de mai multe săptămâni obiectul unor specualaţii, relatează Reuters.

Numărul unu nord-coreean nu a luat parte la marcarea, la 15 aprilie, a 108 ani de la naşterea bunicului său Kim Il Sung, fondatorul regimului stalinist, o absenţă fără precedent, care a îngrijorat şi a alimentat speculaţii despre starea sănătăţii sale.

Mai multe publicaţii americane şi sud-coreene dezvăluiau luna trecută că Kim Jong Un se afla în stare gravă în urma unei operaţii cardiovasculare, informaţii puse la îndoială în cercurile oficiale de la Beijing şi Seul.

GALERIE FOTO CU KIM JONG-UN ŞI DENNIS RODMAN

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kim jong undennis rodman 

viewscnt
Articole similare