Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii oferite de impresarul lui Moruţan despre ofertele primite. Ce sumă cere Becali în schimbul jucătorului! "A existat o oferta, dar Gigi a refuzat-o!"

Noi detalii oferite de impresarul lui Moruţan despre ofertele primite. Ce sumă cere Becali în schimbul jucătorului! "A existat o oferta, dar Gigi a refuzat-o!"

FCSB

Comentarii

După Dennis Man, Olimpiu Moruţan ar putea să fie următorul mare transfer pe care FCSB îl va realiza.

În ultimul timp au existat discuţii despre următoarea destinaţie a jucătorului în vârsta de 22 de ani. Impresarul lui susţine ca a primit două oferte de la cluburi din Italia. Presa internaţională a scris în trecut despre interesul unor echipe precum: Inter, Valencia, Porto, Galatasaray sau Bayer Leverkusen.

Florin Vulturar, agentul jucătorului, a dezvăluit că discută cu două cluburi din Italia, dar nu a dorit să dezvăluie mai multe informaţii. 

"Moruţan a crescut enorm. Da, cred că poate ajunge într-unul dintre cele mai bune campionate din lume. Am văzut, de exemplu, cum fostul său coechipier, Dennis Man, s-a integrat foarte repede.

Vă pot spune doar că discutăm cu două cluburi din Italia. Intermediarul de acolo, Federico Pastorello, discută cu două cluburi, dar nu vă pot dezvălui numele lor. În ultimele zile, a existat un interes mare pentru băiat şi din Spania, dar vom vedea ce se va întâmpla", a spus Vulturar, pentru fcinter1908.it.

Vulturar a vorbit şi despre suma pe care o cere FCSB în schimbul plecării fostului jucător de la FC Botoşani. 

"A existat o ofertă de 10 milioane de euro, dar Gigi Becali a refuzat-o. Probabil este nevoie de 15 milioane de euro pentru a-l convinge", a spus impresarului jucătorului. 

Potrivit transfermarkt.com, Moruţan este cotat la 2 milioane de euro. În acest sezon, mijlocaşul lui Toni Petrea a strâns 32 de partide în tricoul FCSB-ului, a marcat 6 goluri şi a oferit 13 pase decisive. 

Afla mai multe despre: moruţan 

viewscnt
Articole similare