Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi dezvăluiri despre ruptura dintre Bergodi şi Rotaru: ”Cred că nu a fost adus cu dorinţă maximă la Craiova”. Care ar fi fostul punctul culminant al conflictului

Noi dezvăluiri despre ruptura dintre Bergodi şi Rotaru: ”Cred că nu a fost adus cu dorinţă maximă la Craiova”. Care ar fi fostul punctul culminant al conflictului

Fotbal intern

Comentarii

Renzo Rossi, fost colaborator al lui Cristiano Bergodi, a făcut câteva dezvăluiri despre perioada petrecută de antrenorul italian pe banca Universităţii Craiova.

Cristiano Bergodi a fost la un pas de a câştiga titlul cu Craiova în sezonul trecut, în urma unui play-off de vis. Însă oltenii au cedat la ultimul test, când au suferit o înfrângere în ultima etapă în faţa CFR-ului, astfel, pentru al treilea sezon consecutiv, titlul a ajuns în Gruia.

Antrenorul italian venise la echipa lui Rotaru în mai şi, până la urmă, a rezistat doar 18 meciuri, din care a câştigat 14. Bergodi a avut una dintre cele mai bune medii de puncte din istoria Ligii 1, luând 2,33 pe meci în perioada petrecută la Craiova, dar aceasta nu a fost de ajuns pentru a îi salva poziţia.

Noi dezvăluiri despre ruptura dintre Bergodi şi Rotaru

Conform lui Renzo Rossi, antrenorul de 56 de ani nu ar fi avut susţinerea totală a lui Rotaru, patronul încercând să îi impună anumite condiţii antrenorului său. Mai mult, când Bergodi ar fi cerut venirea lui Rossi ca secund, Rotaru ar fi încercat să îl aducă pe Papură în schimb, antrenor care l-a înlocuit până la urmă pe italianul Bergodi.

”Cred că Bergodi nu a fost adus cu dorinţă maximă la Craiova. Sunt lucruri foarte greu de gestionat acolo. Foarte multe persoane l-au întrebat pe Cristiano de ce nu mă aduce, că l-aş putea ajuta. Din ce mi-a povestit Cristiano, într-o discuţie cu domnul Rotaru l-a întrebat de mine, de ce nu vin?

Rotaru i-a spus «de ce nu îl aduci în staff pe domnul Papură?». Cristiano a zis că are staff-ul lui, că lucrează cu staff-ul lui. «Dacă Papură vrea să vină la antrenamente, nu e problemă, dar atât». «Ce facem cu Renzo, când vine?», a întrebat Cristiano.

Domnul Rotaru i-ar fi răspuns că «dacă tu nu îl iei pe Papură, eu nu îl aduc pe Renzo». Cred că, una peste alta, Cristiano a plecat în momentul potrivit”, a declarat Renzzo Rossi, pentru GSP.

VIDEO | Rezumat Clinceni Craiova 1-0

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiovacorneliu papurăcristiano bergodirenzo rossi 

viewscnt
Articole similare