Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi dezvăluiri în Football Leaks! Real Madrid a încălcat regulamentul anti-doping după un control la care a fost supus Ronaldo. Ce s-a întâmplat

Noi dezvăluiri în Football Leaks! Real Madrid a încălcat regulamentul anti-doping după un control la care a fost supus Ronaldo. Ce s-a întâmplat
Comentarii

Dezvăluirile Football Leaks nu se opresc la Sergio Ramos, despre care publicaţia germană Der Spiegel a scris că a fost prins dopat, iar cazul s-a muşamalizat. Un nou episod îl are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, care i-a determinat pe medicii Real Madrid să încalce regulamentul UEFA.

În acelaşi set de dezvăluiri în care s-a vorbit despre cazul de dopaj al căpitanului de la Real Madrid, a fost şi un episod în care a apărut Cristiano Ronaldo. Der Spiegel scrie că în 2017, cu patru luni înainte de finala Ligii Campionilor de la Cardiff, comisia de anti-doping de la UEFA s-a deplasat la Madrid pentru a testa 10 jucători de la Real. 

Ronaldo s-ar fi plâns că el este tot timpul ales pentru a fi testat. Portughezul a avut o nouă reacţie de nemulţumire atunci când i s-a băgat pentru a doua oară acul în venă, fapt ce a creat o atmosferă tensionată la testul anti-doping. 

Astfel că după ce Ronaldo şi Toni Kroos au fost testaţi de UEFA, medicii lui Real Madrid au preluat frâiele şi au luat ei personal sânge de la ceilalţi opt jucători. În raport se menţionează că UEFA a acceptat această abatere datorită "situaţiei tensionate". 

Regulamentul specifică clar faptul că echipele trebuie să garanteze ca UEFA să îşi facă treabă fără a fi deranjaţi. În cazul reclamaţiei lui Ronaldo, medicii de la UEFA pot introduce acul de maximum trei ori, în cazul în care vena nu este găsită de prima dată. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridfootball leaksanti-dopingdopaj 

viewscnt
Articole similare