Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi incidente violente între suporteri şi forţele de ordine înaintea unor meciuri din Europa League!

Noi incidente violente între suporteri şi forţele de ordine înaintea unor meciuri din Europa League!

UEFA Europa League

Comentarii

Opt agenţi de poliţie au fost răniţi uşor, joi, în cursul confruntărilor violente cu suporterii echipei franceze Olympique Lyon, înaintea meciului din optimile de finală ale Ligii Europa cu ŢSKA Moscova, informează site-ul postului France 24.

Între 100 şi 150 de suporteri francezi au fost implicaţi în confruntări violente cu forţele de ordine. Potrivit mai multor surse, huliganii au aruncat cu proiectile, avariind vehicule ale poliţiei. Trei suporteri violenţi au fost reţinuţi. ŢSKA Moscova s-a calificat în faza următoare a Ligii Europa, după ce a învins. în deplasare, formaţia franceză Olympique Lyon, cu scorul de 3-2.

Tot joi, suporterii echipei franceze Olympique de Marseille au atacat şi rănit doi agenţi de securitate în zona stadionului San Mames din Bilbao, înaintea meciului din optimile de finală ale Ligii Europa disputat împotriva echipei spaniole Athletic Bilbao. Un agent de securitate a fost rănit la nivelul gâtului cu un "obiect ascuţit", a anunţat poliţia, precizând că cel mai probabil nu a fost vorba de un cuţit.

Afla mai multe despre: olympique lyonţska moscovapolitieviolentescandalproblemeeuropa league 

viewscnt
Articole similare