Experiențe împreună.
You are here:

Noi informaţii despre Campionatul Mondial din Qatar, din 2022. Câte stadioane sunt construite până în acest moment

Noi informaţii despre Campionatul Mondial din Qatar, din 2022. Câte stadioane sunt construite până în acest moment
Comentarii

Au rămas mai puţin de 1000 zile până la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022. Qatar-ul continuă pregătirile, iar şeful Comitetului Local de Organizare a oferit câteva informaţii legate de stadioane şi infrastructura de cazare a suporterilor.

Hassan Al-Thawadi, care este fan Liverpool, spune că acum sunt finalizate trei stadioane, până la vară vor fi cinci, până la sfârşitul anului - şase, iar în 2021, toate opt: "Asta înseamnă că le putem folosi'', a declarat Al Thawadi.

Qatar are 2,7 milioane locuitori dar se asteaptă la un număr de  suporteri între 1,2 şi 1,5 milioane. Şeful Comitetului Local de Organizare  afirmă că se construiesc 60.000 de camere pentru cazare, însa necesarul ar fi de 150.000. De unde vine diferenţa? Din piaţa imobiliara - apartamente, case şi complexuri de apartamente. Hassan Al-Thawadi mai spune că ţara sa este conservatoare şi că, gesturile de afecţiune în public nu trebuie facute: "Rugăm fanii să respecte asta"

 
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe