Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Perovic. Un coleg a făcut dezvăluirea: "Era plin de sânge şi avea gura într-o parte"

Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Perovic. Un coleg a făcut dezvăluirea: "Era plin de sânge şi avea gura într-o parte"

Dinamo București

Comentarii

Slavko Perovic nu a terminat derby-ul Dinamo - FCSB pe teren, ci la spital. În prima repriză, el a fost făcut KO de o intrare periculoasă a lui Iulian Cristea, pentru care fundaşul lui FCSB a primit cartonaşul roşu, după ce iniţial văzuse doar galben.

A fost un derby pe care Perovic nu îl va uita. Din nefericire pentru el, el nu a putut juca toate cele 90 de minute. Atacantul lui Dinamo a fost lovit cu gheata în faţă de Iulian Cristea şi a căzut inert pe gazon, ulterior fiind transportat la spital, sângerând. 

Deian Sorescu a vorbit la flash interviul de la finalul meciului despre starea de sănătate a colegului său: "Ne bucurăm că este bine, din câte am înţeles este la spital, e totul ok. A fost foarte mult sânge şi ne-am speriat, unii erau să vomite pe teren. Era clar de roşu, pentru că Perovic era plin de sânge şi cred că i-a dat direct în maxilar, că s-a şi văzut că avea gura puţin într-o parte".

"Este o bucurie enormă pentru acest meci, dar cu un ochi suntem fericiţi, cu un ochi plângem, pentru că am ratat şansa de a intra în play-off. În play-off sunt echipe foarte bune  şi cred că meci de meci erau asemenea suporteri. Pentru ei am muncit în această seară, au fost extraordinari", a mai spus Sorescu, cel care i-a pasat decisiv lui Valentin Lazăr, la golul doi al "câinilor". 

Afla mai multe despre: sorescudinamodinamo - fcsb 

viewscnt
Articole similare