Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noi ne numărăm morţii şi răniţii". Daniel Pancu a răbufnit după umilinţa suferită în Liga 1: "Aştept mai mult interes din partea autorităţilor locale"

"Noi ne numărăm morţii şi răniţii". Daniel Pancu a răbufnit după umilinţa suferită în Liga 1: "Aştept mai mult interes din partea autorităţilor locale"

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Daniel Pancu, a analizat înfrângerea drastică în faţa Astrei, scor 4-0, şi a tras un semnal de alarmă în privinţa echipei din Moldova.

Daniel Pancu cere sprijinul autorităţilor din Iaşi

Poli Iaşi s-a deplasat la la Giurgiu fără mai mulţi jucători importanţi, iar echipa lui Daniel Pancu a pierdut cu 4-0. La final, antrenorul echipei din Copou a recunoscut că problemele din club se resimt şi asupra echipei:

"Dacă te uiţi pe rezultat, e unul catastrofal, am primit patru goluri. Ca joc, în multe momente i-am dominat pe cei de la Astra. Cel mai bun jucător a fost Lazar. Cred că faptul că a fost eliminat şi un jucător de la ei a dus la o relaxare a noastră. 

Din nou primim gol dintr-o fază fixă. O mare problemă a noastră la marcaj, la agresivitate. Mergem, ne facem jocul, ne creem ocazii. Suntem lipsiţi de răutate în faţa porţii, pentru că valoarea unui jucător, acolo se vede cel mai bine. 

Noi ne numărăm morţii şi răniţii. Să ne adunăm, să ne recuperăm jucătorii accidentaţi. Ştiţi foarte bine că avem foarte multe absenţe. Eram într-un moment foarte bun când au venit aceste accidentări. 

Aştept mai mult interes şi din partea autorităţilor locale la Iaşi, pentru că pare o echipă părăsită în aceste momente. De când am venit cei noi, părem  aşa... Bine, au fost şi alegerile, au avut alte preocupări. Sper ca aceste lucruri să se rezolve cât mai repede, pentru că nu voi putea cere la nesfârşit de la jucători implicare totală în antrenamente", a declarat Daniel Pancu.  

Afla mai multe despre: daniel pancupoli iasi 

viewscnt
Articole similare