Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Noi, practic, le-am dat titlul celor de la CFR!” Budescu l-a înţepat pe Dică, înainte de plecarea spre Arabia Saudită

”Noi, practic, le-am dat titlul celor de la CFR!” Budescu l-a înţepat pe Dică, înainte de plecarea spre Arabia Saudită

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu spune că a avut o relaţie bună cu Nicolae Dică, în ciuda unei ieşiri pe care a avut-o pe finalul sezonului, după ce a fost schimbat la pauză. Pe de altă parte, îl înţeapă pe antrenorul FCSB-ului şi spune că CFR Cluj a primit cadou titlul.

Constantin Budescu a plecat spre Arabia Saudită, unde urmează să se alăture lotului lui Al Shabab. FCSB va primi 2,5 milioane de euro în schimbul unuia dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut, dar care a căzut în dizgraţia patronului. Budescu spune însă că a avut o relaţie decentă cu Nicolae Dică. Totuşi, spune că FCSB-ului i-a făcut cadou titlul CFR-ului, prin experimentele pe care le-a făcut Dică la echipă de-a lungul sezonului:

”N-am avut nicio relaţie încordată cu Dică. A fost o relaţie OK. Eu am spus la momentul acela ce am avut de spus, că nu m-am simţit bine după acele schimbări şi atâta tot, nu ne-am certat sau chestii de genul. Eu am spus şi după primele 5-6 etape că o să ne fie greu dacă facem experimente şi, din păcate, noi practic le-am dat campionatul la CFR, dacă vă uitaţi la meciul de la Iaşi”, a declarat Constantin Budescu.

Pe de altă parte, internaţionaul român spune că n-a fost afectat de declaraţiile lui Gigi Becali, care l-a declarat deseori în intervenţiile sale la TV: ”(n.r. dacă s-a simţit îndepărtat de patron) Patronul vorbeşte multe. Nu m-am simţit în niciun fel. Chiar m-am simţit bine acest an la FCSB. A fost o experienţă bună din punctul meu de vedere şi cred că s-a văzut şi prin randamentul dat la echipă. Probabil, dacă nu mă simţeam bine, nu aveam acele evoluţii şi asta s-a văzut prin jocul meu”.

Budescu susţine că cel mai mare regret al său este că nu a reuşit să ia titlul cu FCSB, dar se mândreşte că a ajuns în primăvara europeană: ”(n.r. întrebat dacă pleacă cu un gust amar deoarece n-a luat vreun trofeu cu FCSB) Se poate spune şi asta, că n-am câştigat campionatul, din pacate. Ăsta e singurul gust amar, dar am obţinut o performanţă mare zic eu ieşind din grupele Europa League. Nu mai făcuseră lucrul ăsta de mult timp şi ăsta e principalul obiectiv al Stelei să iasă din grupele Europa League sau să se califice în grupe”.

Constantin Budescu se gândeşte în continuare şi la echipa naţională, deşi pleacă într-un campionat mai slab. Atacantul de 29 de ani susţine că a avut o discuţie cu selecţionerul Cosmin Contra şi acesta i-a transmis că-l va urmări în continuare:

”Am avut o discuţie şi cu Contra şi i-am spus, dar asta până să se concretizeze acest transfer. I-am zis că am o ofertă de acolo şi a zis că, dacă e OK pentru mine, nu o să fie problemă din punctul lui de vedere, dacă joc şi dau randament acolo. Eu sper, de ce să nu sper? Eu o să merg acolo să joc să-mi fac treaba cât mai bine şi cu siguranţă, dacă o să am rezultate bune, o să ajung şi la echipa naţional. Contra a zis că, oriunde voi juca, voi fi urmărit, aşa că nu e nicio problemă”, a mai spus Budescu.

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbnicolae dicaliga 1cosmin contra 

viewscnt
Articole similare