Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi probleme cu legea pentru Gigi Becali. Plângere la Curtea de Apel pentru un transfer pe care l-a făcut în urmă cu un an: ”Judecătorii trebuie să afle adevărul”

Noi probleme cu legea pentru Gigi Becali. Plângere la Curtea de Apel pentru un transfer pe care l-a făcut în urmă cu un an: ”Judecătorii trebuie să afle adevărul”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali s-a trezit cu o plângere la tribunal pentru un jucător pe care l-a transferat în urmă cu un an. Mihail Bojincă, lichidator la Oţelul Galaţi - echipă intrat în faliment în urmă cu câţiva ani - a depus o plângere la Curtea de Apel Bucureşti, deoarece spune că transferul lui Andrei Miron ar fi trebuit să se facă doar cu acordul clubului pe care-l reprezintă.

Patronul FCSB are noi probleme cu legea. Mihail Bojincă, lichidator la Oţelul Galaţi, a depus o plângere la Curtea de Apel Bucureşti, împotriva lui Valeriu Iftime şi Gigi Becali. Bojincă susţine că Oţelul Galaţi, echipă aflată în faliment, avea 40% dintr-o eventuală revânzare a lui Andrei Miron şi transferul de la FC Botoşani la FCSB s-a făcut fără acordul clubului de la malul Dunării.

Noi probleme cu legea pentru Gigi Becali. Plângere pentru transferul lui Andrei Miron

Gigi Becali l-a transferat la FCSB pe Andrei Miron în februarie 2020, de la FC Botoşani. Valeriu Iftime a afirmat că fundaşul a fost lăsat să plece gratis, dar FC Botoşani a rămas cu procente dintr-un eventual transfer. Însă această afacere pe axa FC Botoşani - FCSB a fost contestată de Mihail Bojincă, lichidatorul echipei Oţelul Galaţi, club la care Miron s-a format şi unde a debutat la seniori.

Mihail Bojincă susţine că Oţelul Galaţi avea 40% dintr-o eventuală revânzare a lui Andrei Miron şi transferul de la FC Botoşani la FCSB n-ar fi trebuit să se realizeze fără acordul săi. Mihail Bojincă spune că a depus o plângere la Curtea de Apel Bucureşti, îndreptată înspre Valeriu Iftime şi Gigi Becali.

”L-am implicat şi pe Gigi Becali în proces deoarece până la urmă şi el este parte în transferul lui Miron, iar judecătorii trebuie să afle adevărul. A ştiut sau nu a ştiut de la Iftime că dânsul are să ne dea 40 la sută dintr-un ulterior transfer? Miron nu putea să ajungă la FCSB şi fără acordul nostru. L-am implicat pe Gigi Becali în proces pentru că noi ne vrem banii pe acele 40 la sută din procente. De undeva tot trebuie să ne recuperăm banii. Acum că Iftime i-a spus adevărul sau nu, atunci nu mai este treaba mea. Dar, nu ne pot fenta ca pe ultimii naivi”, a spus Mihail Bojincă pentru ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare