Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi probleme pentru Dinamo. O datorie de un milion de euro ar putea apărea în zilele următoare

Noi probleme pentru Dinamo. O datorie de un milion de euro ar putea apărea în zilele următoare

Superliga

Comentarii

Datoriile lui Dinamo ar putea primi ”întăriri” în zilele următoare. Ionuţ Şerban refuză să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo şi clubul din Ştefan cel Mare ar putea fi obligat să-i plătească un milion de euro lui Vasile Şiman, patron la Sportul Studenţesc.

Situaţia financiară a lui Dinamo este tot mai complicată. Potrivit lui Ionuţ Negoiţă, datoriile totale ale lui Dinamo ar fi de aproximativ patru milioane de euro. De altfel, suporterii au depus eforturi considerabile pentru a achita o parte din datorii, astfel încât Dinamo să-şi poată primi licenţa.

Însă problemele lui Dinamo ar putea deveni şi mai mari. Potrivit ziare.com, Ionuţ Şerban mai are contract până pe 30 iunie cu Dinamo şi refuză să-şi prelungească înţelegere. Potrivit unei clauze dintre Dinamo şi Sportul Studenţesc - club de la care Ionuţ Şerban a fost transferat în urmă cu şapte ani - echipa din Ştefan cel Mare este obligată să plătească un milion de euro dacă fotbalistul rămâne liber.

Dinamo i-a propus un nou contract lui Şerban, dar mijlocaşul a refuzat

Şefii lui Dinamo i-au propus prelungirea contractului, dar mijlocaşul n-a fost deloc mulţumit. Potrivit gsp.ro, oficialii clubului i-au oferit un salariu micşorat cu 1.000 de euro pe lună, adică 3.500 de euro. Propunerea n-a fost deloc pe placul lui Ionuţ Şerban, care dorea 5.000 de euro pe lună şi o primă de 20.000 de euro. În acest moment, negocierile sunt blocat şi Dinamo s-ar putea trezi cu o nouă datorie importantă.
 

Afla mai multe despre: ionut serban 

viewscnt
Articole similare