Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi probleme pentru Dragoş Nedelcu. Mijlocaşul celor de la FCSB s-a accidentat din nou

Noi probleme pentru Dragoş Nedelcu. Mijlocaşul celor de la FCSB s-a accidentat din nou

FCSB

Comentarii

Dragoş Nedelcu a suferit o nouă accidentare în cantonamentul din Turcia şi va mai lipsi o perioadă din lotul lui Toni Petrea.

Noi probleme pentru Dragoş Nedelcu

Mijlocaşul defensiv al celor de la FCSB s-a antrenat cu echipa în ultima perioadă şi dădea semne că se va reîntoarce pe teren curând pentru a ajuta gruparea roş-albastră să câştige campionatul. 

Potrivit celor de la ProSport, Dragoş Nedelcu va mai absenta o perioadă, pentru că acesta s-a accidentat în cantonamentul din Turcia. Din fericire nu este gravă lovitura şi nu va absenta prea mult pentru roş-albaştrii.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani, urma să revină după o perioadă lungă de timp în care nu a jucat, din cauza unei accidentări făcute în luna iunie în partida cu CFR Cluj, în care FCSB  a pierdut cu scor 0-1.

În luna decembrie, a anului 2020, kinetoterapeutul lui FCSB, Kurti Ovidiu, a postat pe contul său de instagram, un videoclip cu Nedelcu în care acesta părea că a trecut peste perioada grea a accidentării şi că este într-o formă bună.

 

FCSB este pe primul loc în Liga 1 şi are 37 de puncte în 16 etape.

Dragoş Nedelcu a fost achiziţionat în 2017 de roş-albaştrii, de la FC Viitorul, iar pentru acesta s-au achitat 2.13 milioane de euro şi mai are contract cu echipa lui Becali până în 2022.

Nedelcu este evaluat la 650.000 de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: fcsb dragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare