Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi probleme pentru Kyrie Irving. Starul lui Brooklyn Nets, amendat după ce a participat la o petrecere într-un spaţiu închis

Noi probleme pentru Kyrie Irving. Starul lui Brooklyn Nets, amendat după ce a participat la o petrecere într-un spaţiu închis

NBA

Comentarii

Baschetbalistul american Kyrie Irving, coordonatorul de joc al echipei Brooklyn Nets, a primit o amendă de 50.000 de dolari pentru că a participat la o petrecere într-un spaţiu închis, fără să poarte mască, la sfârşitul săptămânii trecute.

În afara amenzii de 50.000 de dolari, starul din NBA va mai pierde o sumă considerabilă de bani, peste 800.000 de dolari, din cauza faptului că nu a putut evolua în două meciuri ale lui Nets în perioada de cinci zile în care a stat în izolare, conform postului de televiziune ESPN.

În luna decembrie, Irving a primit o amendă de 25.000 de dolari pentru că a refuzat să stea de vorbă cu mass-media în presezon. El încasează un salariu de 33,5 milioane de dolari pe an la Brooklyn Nets.

Kyie Irving este aşteptat să revină sâmbătă în lotul lui Brooklyn Nets, în cazul unui nou rezultat negativ la ultimul test pentru Covid-19, a explicat Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).

Protocolul sanitar al NBA le interzice jucătorilor să participe la adunări mai mari de 15 persoane în baruri, discoteci şi alte locuri închise.

Brooklyn Nets, întărită după sosirea lui James Harden de la Houston Rockets, este considerată una dintre favoritele la câştigarea titlului de campioană în acest sezon.

Afla mai multe despre: kyrie irving 

viewscnt
Articole similare